Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusssska

niepewne uczucie?co zrobic?

Polecane posty

Gość magdusssska
teraz jednak jestem z facetem dopiero pol roku i sytacja jest odwrotna. tylko ze dlatego ze bardzo mi zalezy i chyab mam nadzieje ze cos sie jesczze zmieni, nie potrafie powiedziec ze ten zwiazek nie ma sensu:(

Gość Ludzie czasem nie kumaja
Ale to nie jest zdrowe ani w pozadku,wykozystywanie osoby,ktorej sciemnia sie od czasu do czasu mowiac: kocham" ,po co to ciagnac,jestem na Nia wsciekly i jednoczesnie Ja kocham,to jest porazka.Moze inaczej,kocham i zaczynam nienawidziec.

Gość magdusssska
nie powiedzielismy sobie ze sie kochamy i nie uwazam ze zwiazek nalezy zaczynac slowem "kocham Cie". Spodobalismy sie sobie, zafascynowalismy chyba i stad nasz zwiazek. Mielismy wiec podsttawy by go budowac

Gość magdusssska
"Ludzie czasem nie kumaja" czasem trudno zrobic krok po tak dlugim czasie bycia w zwiazku, pozostawienie spraw samym sobie jedt chyba wygodniejsze choc w porzadku nie jest na pewno

Ok,to zgoda. Ale jesli z jednej i drogiej strony pada taka deklaracja,to co...??

Gość magdusssska
jaka deklaracja?

Czyli wychodzi na to ze: Jej jest przykro ale to jednak ja jestem smieciem i mam prawo, oraz podstawy do wywrzeszczenia Jej tego i odpowiedniego podsumowania.Gdybym byl cwelem pa3acym tylko na kobiece uda nie mialbym problemow ani zmartwien,tyle ze chyba nienawidzilbym sam siebie.Co robic w takiej sytuacjii?? Skonczyć zwiazek,potem ze soba??

Gość brum
nie twierdzę, że tą deklaracją ma być na dzień dobry "kocham Cię" bo to wydaje się nawet niedorzeczne. Ale uczucie zakochania wydaje mi się niezbędne. Budowanie na fascynacji i "podobaniu się" to budowanie na dymie z komina. Jeśli nie ma intensywnych uczuć na początku, to szanse na ich poźniejsze pojawienie wydają sie znikome, choć nie niemożliwe :-)

Deklaracja uczucia,milosci,szczerej i mocnej.Kłamstwo??

Gość magdusssska
tylko ze ja od stadium kiedy bylam nim zauroczona po tych kilku miesiacach przeszlam na cos wiecej.. Chyba zupelnie inaczej niz on.. nie wiem byc moze masz racje , ja nie jestem tu zbyt doswiadczona

pierwsze spotkanie,cos zaiskrzylo,razem,po 3 dniach pierwsze "kocham" Po miesiacu "Kocham i nie oddam" po roku,"Kocham i zycia bez Ciebie nie widze" pisze o Niej i o sobie. Teraz co...., jak wczesniej

Gość magdusssska
ta deklaracja raczej nie powinna byc klamstwem ale mysle ze trzeba do tego dojrzec i byc pewnym

Gość magdusssska
moze po prostu uczucie z jej strony sie wypalilo..tak tez sie zdarza..Powinniscie o tym powaznie porozmawiac. Skoro jestscie tak dlugo powiedz jej o swoich odczuciach

Dobra, dzieki za opinie i komentarze,wiem co mam zrobic,nie chce cierpiec nie wiadomo ile,a potem jeszcze Ona mnie zuci,bo napatoczy sie ktos "fajniejszy". Dzieki i pozdrawiam!!

Owszem byly rozmowy, Ona mowi kocham i nie widzi problemu,wiec albo klamie,albo jest beznadziejna

Gość magdusssska
to w takim razie powodzenia i trzymaj sie, moze ja tez powinnam zdobyc sie na taka deteminacje