Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielica 69

kobieta i kobieta

Polecane posty

Gość anielica 69

hej dziewczyny mam pytanie byc moze macie odczucia podobne do mnie.czy podobaja wam sie kobiety ale nie tak normalnie ze potrzycie na ktoroms i myslicie fajna dupcia.tylko tak w sferze fizycznej chodzi mi o seks.nie jestem lesbijka podobaja mis ie faceci i nie wyobrazam sobie zwiazku z kobieta.tylko ostatnio zauwazylam ze jak widze naga babke to mni e to podnieca.albo gdy laska sie nachyla lub piesci.to niemormalne jest .tez tak macie.

Gość kobietaaaa
anielica 69, nie jesteś sama, oczywiście mnóstwo kobiet tak ma tylko sama rozumiesz..nie łatwo się do tego przyznać..

Ile razy mam powtarzać,że wszystkie kobiety są bi i homoseksualne więc to normalne,że masz takie odczucia.Może nawet w przyszłości bardziej będą Ci się podobały kobiety niż mężczyzni.To tylko mężczyzni są w większości heterykami a margines w ich przypadku stanowią bi i homo.Ja mam wiele koleżanek i doprawdy jest im obojętne czy kochają się z samcem czy samiczką.

Gość miodzio po 30
a ja merze zeby kobieta mi miziala cipunie swoimi sutkami i jezorkiem ... nie wiem dlaczego ale strasznie podniecaja mnie duze cycki , sama mam C ... ale takie dorodne ze sterczacymi sutami na pipuszce... juz mam mokro na sama mysl o tym

A ja jestem less i kobiety podniecały mnie od zawsze...cipunia jest....oł je...uwielbiam jej dotykać ssać lizać całować ją pieścić palcem i językiem pocierać cipką o cipką innej kobiety i przy okazji pieścić jej piersi i ......już mam mokrą ...

Gość miodzio po 30
smerfetka25 a skad jestes slonce i czy masz jakas laseczke;)?

Gość miodzio po 30
buuu:( ja jestem z łódzkiego to traszna odleglosc a juz dzis moglybysmy sie zabawic;)

No no byłoby świetnie...obie mokre podniecenie do granic w twojej cipeczce moje paluszki i języczek a Ty pieścisz moje sutki .....już mam mokro...

Gość milea
boze! jak slysze o tym pocieraniu cipki o cipke, to szaleje!!! łechtaczka o łechtaczke!! łechtaczka o łechtaczke! wargi o wargi ! wargi o wargi! AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość miodzio po 30
czytalam to forum na rozne tematy i dzis sie tak podniecilam w pracy ze samo uciskanie udami doprowadzilo mnie do orgazmu ... i ta mysl o slodkiej szparce kobiecej

Gość milea
ja bym chyba nigdy nie doszla od uciskania udami.... Jak wy to robicie?!? wow!

Gość miodzio po 30
usiadz bardzo wyprostowana i rob skurcze cipeczka;) ...pierwszy raz mi sie to przytrafilo ehhh

Gość milea
o kurwa! to ma sens KOCHAM CIE MIODZIO! bede praktykowac az w koncu od tego dojde, to jest maxymalnie przyjemne i takie ogromne cieplo sie wytwarza, ja juz dzis po, a poza tym tez nie mam czasu, pedze jak smerfetka zaraz na studia, ale sliczne dizeki miodzio za rady!

Gość miodzio po 30
ja wpadne dopiero w poniedzialek tutaj nie bede przy mezu sie podniecac z kobitkami :D hahahaha buziole moje cipeczki:P

Gość milea
a o ktorej bedziesz w pon?

Gość miodzio po 30
od ranka;) cipeczko:P

Gość Diablesse
smerfetka25 ja tez jestem z Katowic :D moze sie kiedys spotkamy na małe "co nie co"?:*

Gość Maryanna
ze mna jest to samo!!!;) Mam faceta kocham go.. nie wyobrazam sobie zycia bez niego, wiec napewno nie jestem lesbijka, ale owszem pociagaja mnie nagie kobiety i czasem tak sobie mysle jak by to bylo gdybysmy zostaly same w jakims zacisznym miejscu... ;))))))))))))))

Gość magikkka
ja tez mam chlopaka, i nie wie o moich malutkich sklonnosciach... marzy mi sie minetka;)))

ja rowniez mam faceta, bardzo go kocham, nasze zycie seksualne jest udane, wiec narzekac nie moge, ale mimo to mialabym ochote zaeksperymentowac z jakas Pania ;)

Gość masturbatorka-nr-1
ja jestem bi - przyznaje się i dobrze mi z tym :P

Gość lilia35
Czy jest jakas laska z Konina lub okolic.Jestem mezatka ale podnieca mnie mysl ze robie to z kobieta.

Gość Dżastina198
a jest jakas laska z poznania?? mam 1 lat i naprawde otwarta na wszytkie propozycje!!

Gość Dżastina198
19 lat*