Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam raka

boje się,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Polecane posty

Gość Mam raka

Mam guza 1,5 cm w żołądku 2 małych dzieci i potworny lęk

Gość będzie dobrze Kochana
musisz być dzielna,nadzieja i wiara jest najwazniejsza,3maj sie cieplo i nie poddawaj się,musisz walczyć!!!!!!!!!!!!!!

Gość --NIKE
najpierw sprawdź diagnozę!!! ja najpierw miałam mieć raka, a później białaczkę... do lekarzy tylko zacząć chodzić to zawsze coś znajdą. Na jedno i drugie mam trzy niezależne od siebie diagnozy w obu przypadkach 1 na tak 2 na nie. Najlepsze jest to, że lekarz dał mi (ten od zdiagnozowanego raka) dał mi pół roku - minęło od tego czasu ponad trzy lata :)

MóJ RAK MIAł 1 CM,BYł W PIERSI,mam 2 dzieci,nie bój się ,jak chcesz pogada,to ja chętnie,wiem co nieco na ten temat...

Gość --NIKE
i po tych wszystkich przejściach z lekarzami mam tylko wrzody :( Na jakiej podstawie stwierdzili guz ??

NIKE,do lekarza TRZEBA iś,no,chyba,że czujesz,że Twoja wiedza medyczna jest wystarczająca do samoleczenia...

Gość Mam raka
W poniedziałek miałm gastroskopię bo podejżewano wrzody zamiast wrzodów okazało się że mam guza , na dodatek w badaniu ginekologicznym też lekaż znalazł guz w jelicie grubym.

Gość Mam raka
5 lat temu chorowałam na endometriozę może to wałwśnie to?

Gość --NIKE
po co mam iśćdo lekarza? Skoro dwóch kolejnych lekarzy wykluczyło diagnozę, a na wrzody się leczę :)

Najważniejsze,to nie poddawa się,zwłaszcza,jak ma się dla kogo ży...

Gość --NIKE
po prostu radzę autorce topiku, żeby potwierdziła diagnozę. Może się okazać, że to o czym myśli jest zupełnie nie potrzebne. Jak potwierdzenie da taki sam wynik, to nie zwlekać tylko zrobić co trzeba i będzie dobrze :)

Ale ja nie powiedziałam,że Ty masz isc do lekarza,tylko dziewczyna,która się boi...

Gość --NIKE
Poprosiłaby lekarza o szczegółowe badania krwi (na niektóre może skierować tylko hematolog), bo gastroskopia do przyjemności nie należy. Idź do lekarza. Potwierdź to, tylko nie zwlekaj, bo w tym przypadku czas może być cenny. Dasz radę :)

Gość --NIKE
nie mówię o podstawowych badaniach typu OB, morfologia czy nawet rozmaz. Jak pójdzie do lekarza i powie, że chce potwierdzić diagnozę z wyników krwi to będzie wiedział na co skierować ;)

Przykro mi. Mój tato tez ma raka ,ale według lekarzy jest bez szans- to rak pluc i przerzut juz na nerki. Strasznie cierpi , bo go boli. Trzymaj sie. Pozdrawiam.

Gość --NIKE
Do aja33 ---> masz cholerne wyczucie!!! Ktoś się boi a Ty chcesz go dobić!!! Mam nadzieję, że nie jesteś psychologiem!!! DO mam raka ---> jeśli faktycznie masz, to nic na to nie poradzisz. Nie mamy na to wpływu. Przestań się zamartwiać "na zapas". Trzymam kciuki, żeby - jeśli jest - był niezłośliwy i bez przerzutów - cięcie raz i spokój. Tym bardziej, że masz po co i dla kogo żyć :)