Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenka1981

czy warto kupic wozek uzywany-spacerowke

Polecane posty

Gość bozenka1981

nowa kosztuje ok 1800zl a uzywana ok 1200zl jak myslicie warto?

Gość zyta golowska
czy ja wiem ale super stan czy długo używana, bo jak prawie ze nowa to tak

Gość czemu czemu
daj linka w ogole co to za wozek

Gość lomatko
co to za wozek za 1800 zl?? Kto tyle pieniedzy wydaje na wozki?? przeciez to moje 3 wyplaty :O

Tak jak pisze zyta.Jeżeli w naprawde dobrym stanie i najlepiej jakby miała jeszcze gwarancje to czemu nie.

Gość czemu czemu
no -ja mam wozek 3w1 za ponad 600zł

Gość lomatko
no pewnie ze za duza!! za sama spacerowke w zyciu nie dalabym tyle kasy,,

spacerówka za 1800 zł? ja się zastanawiałam nad quinnym speedi za 1100, ale mi się już zdawało sporo.. Pochwal się co to za cudo znalazłaś za taką sumke ;)

Gość bozenka1981
stac mnie na nowy ale zast moze warto kupic uzywany.Maz chce nowy ale zob

Gość zadna rewelacja
za takie pieniadze mozna kupic ladniejsze, tylko po co tyle kasy wydawc na spacerowke, tak na marginesie skoro cie stac zeby wydac 1200 zl na uzywany to chyba lepiej dolozyc i miec pewny nowy??? nie sadzisz??!!!

Ale cenowo to troche różnica.1280 a 1800zł.Jeżeli już chcesz używany i to za taką cene to naprawde poszukaj taki jeszcze na gwarancji .

Gość bozenka1981
niektore sa nawet na gwarancji a w sklepie sie czekam dosyc dlugo.Musze przemyslec

Gość bozenka1981
myslam jeszcze o x landerze xa bo co jeszcze jest fajnego jesli chodzi o wozki.Moze cos polecicie?

Gość zyta golowska
taka średnia to okazja, kolor mi się nie podoba ale to tylko moje zdanie, myslałam ze może od kogoś znajomego kupujesz to wtedy inne prawa rządzą a tak to bym nie brała. Kup nowy. AAA a chcesz koniecznie taki model? czy tylko kupujesz bo dobra firma i .że niby 6 stów taniej? Dla mnie obie ceny to dużo za dużo.

Gość bozenka1981
kolezanka kupila stokke za 3800zl ale mi sie on wogole nie podoba

wspomniałaś STOKKE. a gdzie go kupiła? bo z babskiej ciekawości chciałabym go zobaczyć ale nigdzie nie znalazłam

Gość bozenka1981
w Poznaniu w King crossie nie wiem jak to sie pisze:)

dzięki :) ja chyba zostane przy quinnym, ale z tego co słyszałam to mutsy mają super opinie i podobno są bezawaryjne, a jedyna wada to cena ;)

Gość bozenka1981
quinny hmmm buzz ma duzo negatywow min to ze ma siedznie kubelkowe i to male kolo z przodu speedi wywrotny, materialy nizbyt dobrej jakosci , nie mozna spacerowki zrobic przodem do rodzicow duzo czytalam o wozkach na roznych forach a Mutsy sa swietne opinie:)

Gość bozenka1981
ale chyba kupie nowy i gondole nowa co tam raz sie zyje:) fajne jest to ze te wozki sie latwo sprzedaje

namiary na stronke producenta też mam. Pokazali tam dość ciekawie zalety tego wózka, np. w kawiarnie, albo jak dzidzia więcej może zobaczyć itp ciekawiło mnie tylko jak on wygląda na żywo. sama myśle teraz o spacerówce, ale takiej za troszke mniejszą cene, choć mojemu mężowi się ten wózeczek podoba..

Gość nuuuuudddaaa
beznadzieja nawet bym nie dała 100 zł za ten wózek sory ale mi się nie podoba ale tojest moje zdanie widziałam na allegro za 100 lub 200 zł nawet fajnie pozdrawiam

Gość bozenka1981
powiem ci tak ze My duzo jezdzimy za misto na sob , niedz.Musze miec wozek ktory bedzie dobry zarowno z miescie jak i lesie przy plazy.Jutro moze pojade zob te wozki bo maz sie upiera chce tez kupic 4 kolowy.Pojezdzimy bo sklepie jednym i drugim chyba ze na stanie nie beda mieli.

a na kiedy potrzebujesz wózek? w skrócie powiem tak, ja rodziłam w czercu i kupiłam zwykły wózek na pasach, z wkładką dla noworodkaza całe 600zł z myślą że potem kupię pożądną spacerówke. Teraz troszke przysypało śiegiem i nie mam problemu się gdziekolwiek dostać, a sąsiadka która w tym samym czasie rodziła kupiła Quinny speedi (gondola 600zł + spacerówka 1200) ma teraz niepotrzebną już gondole i wózek który w lecie jest super zwrotny, ale w zimie przepięknie tańczy...

Gość bozenka1981
ja potrzebuje tak na maj.Moj facet nie chce zbytnio uzywanych rzeczy dla dziecka.Gondola do mutsy ok 600zl nowa

Gość bozenka1981
a w marcu ma byc mutsy 2007 ciekawe co bedzie ciekawego