Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Man of Valor

Co kobiety robicie dla facetów miłego ?

Polecane posty

kiedyś zrobiłam mini striptease :P kupiłam mu plakat z ulubionym wykonawca muzycznym (cieszył sie jak dziecko) czasami idac do niego kupuje mu piwko (uwielbia to ) ogladam z nim filmy które on sam wybiera Dbam o niego ogólnie :):)

\"A moj byly Polak, pan i wladca, ktoremu sprzatalam, gotowalam i z ktorym nawet stracilam dziewictwo, zdradzil mnie i zostawil. Naprawde nie warto sie bylo poswiecac i nikomu nie radze.\" Trafilas na palanta i myslisz, ze kazdy Polak taki jest? 😠 Swoją droga, typ faceta "pan i władca" jest chetnie wyrywany przez kobiety (nie wiem czemu).

Dla mnie to jest logiczne, ze jak sie kogos kocha to sie o niego dba,z drugiej jednak strony nie jest to zaden przymus i nie rozumiem dlaczego to kobieta ma niby zawsze gotowac czy sprzatac. My to robimy po rowno, a jak nam sie nie chce, to jemy pizze. Szczegolow, ktore dla siebie robimy, jest cale mnostwo, tak jak i w innych parach. Ale panowie, ktorzy sie tu wypowiadaja albo nie mieli szczescia w milosci, albo wygorowane wymagania, szkoda tylko ze swoj jad wylewaja na wszystkie kobiety (choc kobiet z tego forum nie widzieli na oczy).

Gość gwiazda Dawida
antyfan 140

Gość Sedzia Dreed
Chcecie gadać co o was obcokrajowcy myślą ? Tanie dziwki które sprzedają się za drinki i taksówke ( w Londynie ładny wstyd robicie), Wami jest bardzo duże zainteresowanie bo wychodzicie taniej niż prostytutki, i "jeszcze" nie jesteście grube. Nawet nie ma możliwości was bronić bo to co mówią to prawda.... Moni84 jesteś typową przedstawicielką kasy roszczeniowej, z tobą prędzej się dogada za pomocą karty kredytowej niż słów, robisz się na wielką dame, a jesteś taką dama jak w tym kawale co córki napisały do mamy z kolonii. Dla normalnego faceta przedstawiasz zerową wartość, bo facet z klasą nie musi kupować zainteresowania kobiety, może to zrobić swoim sposobem bycia i charakterem!

Gość gwiazda Dawida
antyfan 140

Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie, jak Wy generalizujecie p[iszac o Polkach, to ja generazlizuje piszac o Polakach :P

Gość gwiazda Dawida
moj luby studiuje jeszcze dziennie ja pracuje, kiedy idziemy do knajpy nie mam problemu z tym, zeby mu np. piwko stawiac bo poprostu on nie ma kasy i nie robie z tego wielkiej sprawy. Natomiast kiedy wy wydacie na dziewczyne pare zlotych to do konca zycia bedziecie wypominac i czuc sie wykorzystani.

Gość Michał_moralizator
Przecież to jest taki sam wątek jak ten w którym kobiety pytały... czyli wam wolno się żalić tak ? Czyli wszystkie tamte kobiety to namiastki, jakieś paszczury co nie miały szczęścia w miłości ? Ciekawe która w realu i głośno na forum publicznym powie, że facet MUSI za nią płacić ??? Ani jedna się nie wychyli...

Sedzia Dreed - daruj sobie te zlosliwe wypociny, wy naprawde panowie macie jakis problem, jak Polki to takie kurwy, to dajcie nam swiety spokoj zamiast zawracac nam dupe, i martwcie sie o swoja reputacje, a nie o nasza.

Gość daroooo
"nie rozumiem dlaczego to kobieta ma niby zawsze gotowac czy sprzatac." no wlasnie to probuje przekazac, ze nie tego oczekujemy, ale Wy nie potraficie, albo nie chcecie tego zrozumiec :o

Gość antyfan140
enamorada - tak, martwimy sie, ze polki to takie dziwki, bo w koncu to z wami chcemy sie zwiazac. W przeciwnienstwie do was, nie szukamy partnerki wsrod innych narodowosci.

Gość Sedzia Dreed
Dlatego w Londynie bym polki nawet kijem nie dotknął, do tego śpicie z największym syfem azjatyckim i afrykańskim, pakistańce, hindusi, kameruńczycy itp HIVA to pewnie pełno przywiezie....

Ale o co wam chodzi z tym placeniem??? Nikt za mnie nie placi! Co tydzien robimy zrzute na tzw "wspolne finanse".

Sedzia Dreed :) miłe słowa :) ale tak sie składa że ja akurat jestem gruba :P karty kredytowej faceta nie potrzebuje bo sama na siebie zarabiam :) a do tego jak pisałam jestem za równouprawnieniem lecz nie bede sie spierała niepotrzebnie kto płaci jesli moj facet nalega :) to wstyd tak sie ze swoim facetem przed panem kelnerem spierać :) a on czeka

Wy chyba nie rozumiecie, ze nie mozecie miec w stosunku do nas zadnych wymagan. Ze mozemy sobie spac nawet z calym swiatem, a wam nic do tego. To, ze jestesmy tej samej narodowosci, nie znaczy, ze my tez sie z wami chcemy zwiazac i ze zalezy nam na waszej opinii. Jesli chcecie miec kobiete, jakakolwiekl to przede wszystkim ja szanujcie i doceniajcie, a nie tylko krytykujcie i wymagajcie. Zreszta wymagac to sobie mozecie od zony, a nie od wszystkich kobiet.

Gość Michał_moralizator
A właśnie że możemy wymagać bo przynosicie wstyd naszym mamą, wtedy kobiety miały klase i honor, wasze pokolenie jest nie warte nawet naszego spojrzenia. Ale obrażając Polki obrażają też kobiety strasze, dlatego trzeba wam ukrucić to kurestwo..

Gość Sedzia Dreed
Gdzie są ojcowie takich kurewek jak enamorada ? Jakbym miał taką puszczalską córke to bym jej to z głowy wybił, że by się jej odechciało czarnuchów...

Jesteście obrzydliwi! Nieszczęśliwi, smutni, oszukani mężczyźni. Są różne typy, ale po rozczarowaniu najłatwiej zaszufladkować... Pamiętajcie Panowie, że słowa: każdy, wszystkie, nigdy, zawsze- są zdradliwe. Nie wrzucajcie wszystkich kobiet do jednego worka, bo równie ważne jest to, co on robi dla niej i odwrotnie. Ważne by nie liczyć każdego grosza i w ten sposób nie \"cenić \" związku. Współczuję podejścia. Trzeba kochać i szanować, to się nazywa partnerstwo... Jedna kobieta jest leniwa i każe się obsługiwać, a inna bezinteresownie sprawia różnorakie przyjemności mężczyźnie. Zwyczajnie, po ludzku, dlatego że kocha i pragnie by był szczęśliwy. Zupełnie nie rozumiem tej wulgarnej agresji. Zacznijmy od tego czy miała to być dyskusja czy udowodnienie, że jesteśmy wszystkie bez wyjątku nic niewarte, bo ta jedna Cię skrzywdziła...

Gość promyczek dla słoneczka
ja dla mojego słoneczka z okzaji pierwszej razem spędzonej ncy aby zakcentowac miły wieczór zrobiłam podstawki pod świece z pomarańczy i goździków, które przede wszystkim miły wydawac miły aromat :-) Czasem bawie sie w PAINT i koloruję Jego zdj ecia, totalnie amatorsko, ale sprawia mi to duzo radosc tak jak i Jemu gdy przesyłam mu moje wypociny na maila, potem rozmawiamy o tym przy czym duzo sie smiejem ;) Innym razem przesyłam Mu piosenki na maila, które mi sie podobają a gdy on juz je wysłucha nastepnie interpretuje Mu co one wyrażają poprzez pryzmat moich uczuc do Niego :) potrafie zrobic własnorecznie jakis obrazek, który włozony jest do antyramy ;) A zwyczajnie dzwonie i mówię, ze tęsknię ... Pozdrawiam

Sedzia Dreed - o mojego Tatusia sie nie martw, ma sie bardzo dobrze i nie slyszalam nigdy z jego strony zadnych zastrzezen co do mojej osoby. I nie osmieszaj sie swoim rasizmem (o glupocie nie wspomne). :P

Gość gosieenkkkka
A CO BYŚCIE CHCIELI BY DLA WAS MIŁEGO ROBIĆ CHETNIE SIE DOWIEM

Gość Sedzia Dreed
Wasza nadspodziewana tolerancja, kosztuje narazie życie kilkadziesiąt kobiet, które pewnie zaraziły jeszcze innych facetów. Niestety koncepcja multikulti się nie sprawdza.

Gość Gwiazda Dawida
(Sedzia Dreed Gdzie są ojcowie takich k**ewek jak enamorada ? Jakbym miał taką puszczalską córke to bym jej to z głowy wybił, że by się jej odechciało czarnuchów...) gdybyscie panowie stawali na wysokosci zadania, nie potrzebny byl by nam zaden obcokrajowiec, a mowiac o tym, ze wszystkie kobiety to kurwy, mowisz tez o wlasnej matce i siostrze.

Gość _romantyk_
Tyle tu wypowiedzi, a mozna wywnioskowac, ze dla swoich facetow potraficie tylko sprzatac i gotowac. Czyli to, co jest nam najmniej potrzebne. Bo sprzatac, to ja potrafie sam, a jak chce cos zjesc to ide do baru. Od kobiety oczekuje czegos innego. Czego? Wystraczy przeczytac post "promyczek dla słoneczka" z 23:02. Tego wlasnie oczekuje!!! Dowodow milosci, zebyscie o nas dbaly, zebyscie pokazaly, ze Wam na nas zalezy. Bo obiad dostane w barze o kucharki, ale NIE OZNACZA to, ze ona mnie kocha. Ale Wy i tak tego nie zrozumiecie i nadal bedziecie robic swoje i narzekac, ze musicie prac nasze skarpetki.

Gość a co wy
debile dla nas robicie????? według was jestesmy od prania i sprzatania. kupownie drobnych prezentów,ubrań,bielizny,mówienie ile dla mnie znaczy,szeptanie do uszka jak mi z nim dobrze,ze jest cudowny w łózku,ze coraz bardziej wiadac ze chodzi na silownie,ze mnie kreci jak spotykam go na miescie przez przypadek,czekanie w lózeczku przy zapalnych swoiecach az przyjdzie z pracy,kupowanie od czasu do czasu jego ulubionej gazetki,wysyłanie smsa jak leze w wanie "kochanie moze sie przyłaczysz",mówienie jakim jest silnym,przystojnym facetem,kupownie rybek do jego akwarium,wyszukiwanie na allegro albumu z jego hobby,plus gotowanie i sprzatanie tego całego syfu któery robi w domu i to jest mało tak???