Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenOmenQa

Sex- w jakim wieku??

Polecane posty

Gość fenOmenQa

Mam 16 lat i mam chlopaka od roku ona ma 18. Czy to już czas...? Wydaje mi sie, ze to juz odpowiedni czas tylko niewiem czy juz tego chce...Ile mialyscie lat w czasie swojego 1 razu?? Pomozcie !! :)

Gość poczekaj bo to za wcześnie
chyba on ma a nie ona. jak sie zastanawiasz to jest za wcześnie. poczekaj dobrze radze. a jak nie chcesz czekać to zabezpiecz się dobrze żebyś za chwilę nie chlipała że w ciąży jesteś. ale ja bym poczekała!!!

Gość 25__
Ja mam 25 i nie kochałem sie - gdzie ci sie spieszy? Gosc cie rzuci za chwile i bedziesz zalowac tego bo potem spotkasz fajnego faceta, ktory dowie sie, ze jestes przechodzona i czar prysnie!!

a ja tam zaczęłam w 1 klasie liceum i nie żałuję. Przecież nie wiadomo ile się pożyje na tym pieprzonym swiecie :classic_cool:

byłam w podobnej sytuacji też miałam 16 lat poczekałam i warto było bo tamten mnie zostawił a ja spotkałam tego właściwego i był moim pierwszym, ja jego pierwszą i absolutnie tego nie żałuję (a mogłabym, bo w sumie teraz nie jesteśmy razem; fakt faktem że z dziwnych powodów, ale cóż...) wiem, że gdybym mając te 16 lat i będąc z moim ówczesnym przeżyła swój pierwszy raz, to teraz bym tego żałowała

Gość 25__
właśnie... mi zostało kilka miesięcy życia - może chciałabyś to ze mną zrobić albo któraś inna jest chętna?

Gość hghihh
ja miałam 17, teraz mam 20 i nadal jestem z tym samym chłopakiem, bardzo się kochamy

Gość senioritka
jesli bezdiesz pewniejsza ze tego chcesz to lepiej bedzie smakowac i jak juz nie bedziecie razem (bo tak to zazwyczaj jest) to przynajmniej nie bedziesz zalowac

Gość ciocia dobra rada001
senioritka pięknie to ujęła. Poczekaj, masz czas

ja miałam 16 i popełniłam głupotę, co uświadomiłam sobie rok później kiedy zakochałam się naprawdę !! Jesteś z nim od roku, ale nie wiem jak mocno jesteście ze sobą związani. W końcu niektóre pary są ze sobą kilka tygodni a znają sie tak jakby byli parę lat, a niektórzy są razem lata i nadal nie są siebie pewni.

Gość fenOmenQa
No to chyba jednak poczekam...dzieki wielkie :*

ja miałam 2olat-i bylo cudownie-wakacje ad morzem,pierwszy długi wyjazd sam na sam...:) Nie spiesz się,żeby nie żałować:) Pozdrowionka:)

Gość oleczka170
wiesz moim zdaniem jeśli bardzo sie kochacie i tego oboje pragniecie to czemu nie ale jeśli masz jakie kol wiek wątpliwości to nie rob tego narazie

Gość ANKAAA//
ja też mam 16 lat ale moje zdanie jest takie ze jezeli jest sie pewnym uczucia do drogiej osoby i jestes pewien ze ta osoba naprawde cie kocha to nie trac czasu bo sex to naprawde miła przygoda i świtne doznanie!!!!to jest naprawde czysta przyjemność!!!ja kocham swojego chłopaka i planujemy ze soba spedzic reszte życia i zrobiłam to z nim!!!!bałam sie ale był strasznie delikatny!!!jesli facet kocha to bedzie dla ciebie delikatny!!!ale nie proponuje robic to z pierwszym lepszym!!!to jest zecz ktora mozesz utracic raz w życiu!!!

To raczej Ty to powinnaś wiedzieć, czuć. Jeżeli Ci się nie spieszy, to możesz go trochę przetrzymać.. I wtedy zobaczysz, czy naprawdę mu na Tobie zalezy :] Nie ma ograniczonego czasu, kiedy i co masz robić, musisz sama to czuć, a przede wszystkim go kochac.. chyba ze jesteś typem innej osoby, która.. tak bezinteresownie uprawia sex. To ok. Ale jeśli zadalas takie pytanie, to sądzę ze nie, bo to ma byc 1 raz. Poczekaj troszke jeszcze według mnie. Musisz sama sie przekonać, nie pytaj ludzi ;)

Gość senioritkA
ja miałam 17 lat i robiłam to z nim po pół roku bycia razem i nie żałuje bo nadal jesteśmy w sobie bardzo zakochani:)

Gość skoro sie pytasz
to oznacza ze nie jestes jeszcze gotowa. Pozdrawiam

Gość cradleeee
ja miałam niecale 16....i wydawało mi sie ze go kochałam...owszem,przystojny,był marzeniem kazdej dziewczny...ale co z tego skoro zwiazek sie skończyl po 2 miesiacach od tego wydarzenia...:o teraz bardzo zaluje ze nie zachowałam cnoty dla mojego Ukochanego z którym jestem juz 3,5 roku... ale czasu sie nie cofnie,niestety... zatem radze-poczekaj!!

Gość taka jedna dziewczyna...
ja mialam 23.. dlugo czekalismy. nie zaluje. jak mialam 16 lat tez mialam chlopaka. namawial mnie ale sie nie sgodzilam. i nie zaluje tego wyboru. jestem z kims, kogo kocham.. i kto docenia ze jest moim pierwszym. mam nadzieje ze jedynym... skoro pytasz, to znaczy ze nie jestes pewna. masz jeszze duzo czasu. nie zapominaj o tym, ze nie ma zadnj metody antykoncepcji 100% . i zastanow sie nad tym, czy dalibyscie rade ( Ty i Twoj chlopak - bo zakladam ze ie nie zostawi- tak jak zrobiloby to 95% 18latkow) z wychowywaniem dziecka