Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morwua

Czasem trace juz nadzieje.........

Polecane posty

Gość morwua

sory ale musze sie wyzalic jakis czas temu zerwalam calkowicie kontakt z facetem, ktorego kochalam(kocham?), zerwalam bo sie mna bawil... od tego czasu bylam na kilkunastu randkach, poznalam paru facetow, ale z zadnym nic nie wypalilo, do zadnego nie zabilo mocniej serce... jestem sama i zle mi z tym, brakuje mi faceta...ale z kazdym dnie trace nadzieje ze kogos jeszcze pokocham... powiedzcie da sie?

pokochasz jeszcze, tylko musisz trafic na tego odpowiedniego.Poznasz ze to on. Moze potrzebujesz czasu.

Gość robaczek26
Uszy do góry. Oczywiście że da sie. Ja jestem tego przykładem.Też kiedyś byłam bardzo zakochana, serio baaardzo. No ale nic z tego nie wyszło. Po długich poszukiwaniach spotkałam moje Kochanie i jestem bardzo szczęśliwa.

Gość morwua
w takich chwilach jak te, mysle o bylym i to nie ulatwia calej sprawy, bo on jest wzorem, idealem,, zawsze nowo poznanego faceta z nim porownuje..

Gość robaczek26
jakim ideałem skoro piszesz że bawił sie Tobą.

Gość morwua
tak to jest, ze pamieta sie tylko te dobre chwile, a zle wymazuje z pamieci

Gość morwua
po praz pierwszy w zyciu zdarzylo mi sie ze ostatnio poznalam super faceta z wygladu normalnie miodzio, po blizszym poznaniu okazal sie klapa, w ogole mnie nie pociagal

Gość robaczek26
w pewnym sensie Cie rozumiem. U mnie okazało sie tak że pierwsze uczucie to jednak nie było to. Teraz naprawde wiem ze jestem zakochana.

Hej.. Ja mam Faceta od 3,5 roku.. Nie jestem w szczesliwym zwiazku.. ale Kocham Go.. Bardzo. Tez kilka razy odeszlam.. by moc wkoncu szczesliwie ulokowac swoje uczucia.. ale niesttey nie potrafie na innego spojrzec jak na faceta z ktorym mialabym spedzic reszte zycia.. Tkwie w tym zwiazku nadal.. Aco bedzie dalej.. czas pokaze.. Pozdrawiam i zycze Wszytskiego Najlepszego.

Gość topolinkaxxxbebebebe
mysle ze jeszcze za wczesnie na emocjonalne zaangazowanie,bo w glebi serca myslisz o nim jeszcze i dopoki zupelnie nie wyrzucisz go z pamieci i serrca to nie poznasz nikogo,ja mialam tak samo ,przez 2 lata niby umawialam sie,biegalam na randki,ale nie umialam sie zaangazowac,dopiero czas zrobil swoje i to,ze wogole nie spotykalam go ,bo zmienil zamieszkanie

Gość morwua
on tez sie przeprowadzil, ale i tak mysle, to jest silniejsze ode mnie biegam na randki, ktore doluja mnie coraz bardziej, ludze sie ze w koncu spotkam kogos z kim bede szczesliwa

morwua , jak to się mogło zdarzyć, że byłaś na kilkuset randkach i nic nie wynikło z tych spotkań, czy tylko dla własnej przyjemności poszłaś na te randki aby się nie nudzić ? Naciągnęłaś tylko facetów aby stawiali Tobie kawę , być może jakiś facet po takiej randce obiecał sobie , że już nigdy nie zaprosi kobietę na randkę i woli zostać sam, nie pomyślałaś o tym ?

Gość jenga
nadzieja zawsze jest....

Gość morwua
przepraszam ale nie bylam na kilkuset ale na kilkunastu randkach... zaprosili, to poszlam

Gość morwua
zreszta ja juz tez nie mam ochoty na zadna randke

Gość rozumiem
antytramp nie można brać odpowiedzialności za cudze uczucia. Poprostu. Inaczej wszystko stanęłoby na głowie.