Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

czy komus jeszcze ta Nivea

Polecane posty

papra w odpisywaniu na posty i wpisywaniu hasła ? bo mnie sie tak od wczoraj robi . po prostu ginie kursor jak ta menda wskakuje [zły]

Gość gość
nic z tym rzeczy mi sie nie przytrafia, bo mam kaspersy internet security i nawet nie wiem o czym piszesz:D

Gość można ją wyłączyć
w kilka sekund:O

Gość gość
jak w sklepie? Ja ledwo doszlam, musialam wygladac jak kulawa 80-letnia babcia:o Nie odsniezyli!!!!!😭

:D to witaj babciu . jak tam po zakupach . otwierasz czy zostawiasz na weekend?:P

nie chce mi sie grzebać po ustawieniach i wyłączac te ustroistwa! wiem albo to ,albo to :D

Gość gość
hehehehe, zostawiam na weekend, ale to nie alkohol, ograniczam spozycie:DTy, ja jeszce w butach na obcasie 5 cm sie wybralam, bo innych nie mam. Debilka ze mnie:o

ja wyruszyłam w 4-kach . bo wcześnbiej wyszłam9wyszedłam0 . w 7-ach i mało co orła nie wywinęłam . ( za mała przyczepnośc , ale zawsze jakies odpychanie):D

Gość gość
Tia, ale to niezle ciwczenia na miesnie nog są...calym mym 50 kg ciezarem sie dociskam do podloza idac, az mnie uda teraz bolą:D

ból nóg jak po najlepszym....mhm. tylko nie było płotka co by na nim przysiąść:P

Gość gość
ja mijalam 2 lawki, ale az wstyd mi bylo tak przcupnąc tymi siatami jaka stara baba:D:D Mogloby juz przestac padac, nie lubie sniegu:o

ale nerwy przy tym dreptaniu większe od stresu przy seksie . bo jak sie rozjedziesz to i błonka pójdzie i ząbki do rekonstrukcji :D

Mnie też to drażni. Mam IE, żeby to zlikwidować musiałabym wyłączyć javę, ale kilkanaście razy dziennie oglądam teledyski na interii (do tego potrzebna jest java) i nie mogłabym jednocześnie siedzieć na kafe. Mogę oczywiście zainstalować inną przeglądarkę, ale od 6 lat mam IE i nie potrafię się odzwyczaić. Ta reklama Nivea jest jeszcze gorsza niż google (ta, która była przed Nivea). Mam nadzieję, że wkrótce ją zlikwidują. Kafe ma to do tego, że wyskakujące reklamy po kilku tygodniach znikają i zastępują je nowe.

Gość gość
o rany ludzie, zainstalujcie sobie dobreo firewalla! Ja nie wiem, jak mozecie siedziec w necie majac te badziewia kolo nosa:oHard---> kupilam Ci wielką marchewe :classic_cool:

a na ch*** mi marchewa ?? chyba dla siebie ja kupilas :P ja nie uzywam firewalli itp :D

szczera do bólu ... dokładnie jak piszesz . Hard bo zaczynam nabierać przekonania iż numer z namierzaniem telefonu nie jest ci obcy:P

Gość gość
nie na chooj Hard, tylko w tylca:D

oj z tego co pamiętam Pozdro jest mistrzynia w obróbce marchewki na ciepło:P

Gość gość
a ponoc faktycznie sie da:DA swoja droga ten program namierzajacy telefony podeslalam mojemu facetowi i on to odtworzyl, gdy jego mama byla w pokoju:D, hehehe