Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czipsik

Uczucia w dniu ślubu...

Polecane posty

Gość czipsik

mam takie pytanie co czuliscie w dniu waszego ślubu i w trakcie przygotowań do niego ?? czy zastanawiałyście sie czy to ten jedyny i czy nie bałyscie sie tego co was czeka ??

Gość ja tylko myślałam żeby
fryzura dobrze wyszła, zdałam się na możliwości fryzjerki. Jak od niej wyszłam czułam totalne rozluźnienie. i przestałam sie stresować Upięcie było piekne

Gość ola kota w jamie
ja byłam strasznie wkurzona, bo swiadkowej pekł suwak w sukience, kazdy mi słyż dobra rada, u fotografa miałam dosc wiecznego ustawiania i dotykania mnie, swiadkowa deptała mi welon. na ślubie prawie spałam, a ksiadz mowil o wielkim pojednaniu dwóch religii ( moj maz jest prawosławny). uspokoiłam sie dopiera na weselu. wziełysmy sie z moja swiadkowa przyjaciółka pod pache, pod druga pache cwiarkei do kibla. obaliłam dwa kieliszki i wrocił relkas to był jednak cudowny dzien :D

Gość 50/50
było super. Na początku trochę nerwów i pośpiechu (fryzura, kosmetyczka, ubranie). Wnerwiła mnie świadkowa, która olała ubranie samochodu, ale już jak jechalismy do Kościoła było super. Zero nerwów - maksymalna radość i rozluźnienie.

Gość natali01
Najbardziej bałam się tego jak wyjdzie moja fryzura, Ale niestety nie byłam zadowolona fryzjerka się nie postarała. Kok mi się rozwalił trochę przy ubiorze , a później jeszcze mnie wkurzyła świadkowa bo mi usiadła w samochodzie d... na welon i obsunął mi się welon. Byłam okropnie wkurzona bo nawet mi nic nie poprawiła. Wszystko dopiero zauważyłam na płycie:( Dziewczyny zastanówcie się dobrze nad wyborem świadkowej.

Posumowując ; jedyne uczucia towarzyszące pannie młodej to ochota mordobicia na osobie świadka. Dobrze ,że nie na panu młodym....

ja raz na slubie ucieklam ale puzniej sie z tym pogodzilam i wyszlam za maż i teraz juz mam 5letnie dziecko i nasza rocznica slubu juz minela teraz mam 22lat a muj mąż 24 i jest starszy ale to nie nie znaczy:) :*:*:) on jest taki kochany *:*:*

Gość Agula sprecyzuj
co co chciałaś powiedzieć - a właściwie napisać - bo ja nic z tego nie rozumiem :)

Gość sexihela
ja sie nie bałam tego , co mnie czeka , ogólnie dość luźno sie nastawilam do ślubu , bo to była raczej konieczność ze zwględów prawnych - no może nie koniecznosć , ale dla świętego spokoju postanowiliśmy wziąć slub; tak samo dobrze moglibyśmy dalej byc bez slubu, my nie jesteśmy jakoś szczególnie mistyczni :P o czym myślałam - to pod adresem tesciowej - "odpieprz się"; jej się nie widziało , ze slub jest cywilny , bez imprezy , ona chciala żeby były sukieneczki i tak dalej - a już totalnie mnie wkurwiła , jak pusciła jakąś uwage pod adresemmoich rodziców - czego nie toleruję absolutnie; i glównie to myślalam o teściowej w czasie ślubu :P