Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula6-85

bez milosci

Polecane posty

glupia i naiwna czy szalona:)?zwiazek z facetem bez milosci-ciezko byc z kims gdy ktos cie nie kocha,a jescze ciezej odejsc bo ty kogos kochasz...

Gość asdfghjklghmbc
noooo i....?

Gość ale o co chodzi dziecko
:O

Gość UEUYT
Bez miłości nie może istnieć związek

Gość finnezzja
nie wiem... wydaje mi sie ze miłość moze pojawić się z czasem, ale to trzeba chcieć...

Gość finnezzja
no to skoro nie czujesz TEGO to zakoncz to... nie ma sensu się oszukiwać:) ani drugiej osoby...

Gość finnezzja
chcesz mi ppwiedziec ze ty kochasz a on nie? no dobra. teraz: jestes pewna? powiedział Ci to? z pierwszego postu wynika ze Ty kochasz i musisz odejść... ? chyba się trochę już pogubiłam... :)

wlasnie tak ja kocham a on nadal nie umie sie okreslic,wie jedno na pewno nie moze mi powiedziec ze kocha bo to by nie bylo szczere....i zastanawiam sie czy tego nie zakonczyc?ciezko tak zyc razem kiedy wiem ze po dwoch latach on nadal nic.czy to wogole moze sie zmienic???sama nie wiem...

Gość finnezzja
pewnie kocha, tylko nie jest pewny swoich uczuć i nie chce Cie zranic:) a może przerwa dobrze by Wam zrobiła, trochę odizolowania od siebie? zatęskniłby za Tobą i przybiegł szybciutko, może zrozumiałby to wreszcie co czuje, a jeśli nie to Ty byłabyś pewna i on. Zycze powodzenia:):)

Gość taki dobry topik a umarl...
ciezko ale warto byc...

Gość polines
ja jestem w podobnym polozeniu, tylko jakby wczesniej troche, bo ja ze swoim facetem jestesmy zaledwie kilka miesiecy. juz teraz jednak widze ze to ja bardziej zabiegam o ten zwiazek..Mam wiec ten sam problem.. i mysle jak go rozwiazac..Boje sie tego jak moze byc na przyklad po roku.. A u Ciebie bylo tak od poczatku? on nie byl pewien?