Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tabaluga

Czy jak 1,5 miesiąca temu robiłam balejaż,to czy mogę

Polecane posty

teraz ufarbowac włosy na jednolity kolor ? Zrobiłam sobie balejaż raczej w odcieniach jasnego brązu i troche jasnych pasemek.Nie podoba mi sie to,zdecydowanie powinnam miec ciemne włosy.Czy jesli je ufarbuje na kasztanowy to nie wyjdą mi jakies dziwne kolory od tych blond pasemek ? ;) Zdaje sobie sprawe,że 1,5 miecha to troche niewiele,że włosy sie niszczą,ale to był błąd i się męcze w takich :P

Gość 50/50
ee.. bez przesady - spokojnie mozesz farbować. W końcu to ciemny kolor, który tak włosów nie niszczy. Na jaśniejszych pasemkach moze wyjść inny kolor, jasniejszy - ewentualnie szybciej bedzie się spłukiwał, ale powinno wyglądać całkiem fajnie.

Gość a jaki byl ten jasny
? a kiedys mialam jasne blond pasemka, i strasznie to wygladalo, wiec po jakims czasie chcialam przyciemnic. upilam sobie farbę co i na jasnych blond miala ladnie wyjsc, a tu zonk... pasemka byly totalnie rude. To bylo dawno temu, juz nawet nie pamietam co to byla za farba. ale zanim mi sie kompletnie wyrownaly to troche czasu to trwalo, i na prawde mi wlosy zniszczylo.

ten jasny,pewnie chodzi Ci o brąz,ten jasny był dośc ciemy :P no nie wiem teraz co robic.poszłam do fryzjera ale będzie od 14,powiedziałam sobie,ze jak będzie nieczynne to to jest przeznaczenie żebym nic nie robiła :D :P więc narazie się wstrzymam :P