Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anabelka21

NIE WYTRZYMAM! JAK PIEKA MNIE OCZY PO OLEJKURYCYNOWYM !!!!!

Polecane posty

PO dlugim czytaniu waszych rad i opinii wreszcie kupilam to cudo,nalozylam spiralka od tuszu oczywiscie wczesniej umyta tak by byla czysta i po nalozeniu nie wiem moze za duzo nalozylam na gorne i dolne rzeczy teraz jak tu siedze to obraz mi sie rozmazuje nie piekna mnie az tak baedzo ale kompletnie nic nie widze!! co jest?mialyscie tak?a wogole to nie macie tak ze po pomlowaniu jest ok ale jak tylko przymkniecie powieki to gorne z dolnymi rzesami sie sklejaja i ten olejek wplywa do oczu?powiedzcie co robie zle

możliwe, że nałożyłaś olejku za dużo... ale z własnego doświadczenia i moich znajomych stwierdzam, że są kobiety: -którym olejek \"zaszkodził\" (napuchnięte powieki czy zaczerwienione białka) -kobiety (więkoszść) którym nie przyniósł żadnego efektu (ani złego, tym bardziej dobrego) -i kobiety które zaobserwowały u siebie jakieś tam efekty. szkoda, że ja należę do tych pierwszym :D :( 🖐️

Gość zmyj to i to szybko
mówi się, że głupota nie boli ale twoja chyba tak? Jak juz ktoś napisał rycyna jest na sraczkę a nie na rzęsy :P

ale kurcze na spiralke tyle sie nalozylo i tak pociagnelam to az mi splynelo ,vzyli ile nakladac?

ja tez tak mialam a na dodatek rano mialam całe posklejane oczy ledwo widziałam ale dlatego ze waliłam za duzo a teraz biore mniej i gitara.

odsacz spiralke w waciku tak jak tuszem maluj tusz Ci przeciez tez nei spływa tylko maluje rzesy.

ja na noc uzywam tylko chyba ze po domu chodze bo ciezko mi sie zmywa bo jest tlusty.

Gość ty zauważysz szybko
jak jesteś alergikiem to ramo ślepii nie otworzysz :P