Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamana 20

Pomóżcie...

Polecane posty

Gość Podłamana 20

Jak to jest z tą zakrzepicą kiedy bierze się tabletki antykoncepcyjne?Czy u osob palących i biorących tabletki jest większa szansa niz u osob nie palących nabawienia się tej zakrzepicy? Ostatnio pobolewają mnie nogi (co wczesniej mi się nie przytrafiało mimo iz tabletki biorę już ok 8miesięcy) i zaczynam się troszkę obawiac :( Proszę o jakies konkretne odpowiedzi,jezeli ktos ma robic jakies głupie docinki niech wcale się nie wypowiada. Pozdrwiam

Gość meheret
przy papierosach ryzyko jest wieksze, jak ktoś ma zylaki i problemy z ciśnieniem też, ryzyko podwyższa też genetyka czyli jesli w rodzinie występowały przypadki choroby zakrzepowo zatorowej

Gość meheret
aj mnie kiedyś też zyły pobolewały spróbuj sobie kupić w aptece tabletki venescin i moze pomogą;)

Gość Podłamana 20
Meheryt slicznie dziękuje.Tzn ja nie pale nigdy nie miałam problemow z cisnieniem,nie mam zylaków.Jedynie co mnie troszkę martwi to to ze mój dziadek miał kiedys problemy z tym... Od jakichs 2tyg zaczęłabm równiez brac magnez bo tez slyszałam ze jezeli jest niedobor to takie mogą byc skutki,no ale juz sama nie wiem.... A moze poprostu naczytałam się głupot jakie są tutaj wypisywane i dlatego mi się takie cuda dzieją...bo jak pisałam wczesniej nie miałam zadnych bóli.

Mam podobny problem do Twojego i zaczynam się zastanawiac czy aby nie sprobowac zmiany tabletek a jak to nie pomoze to dam sobie spokój z tymi tabletkami.

Gość mimimimi
hej, ja mam takie bole nog, pomimio ze nie biore tabletek pierwszy miesiac :( tabletki odstawione a bol nadal pozostal, a dodam jeszcze ze tabsy bralam tylko jeden miesiac, przerwalam wlasnie ze wzgledu na bol nog i ich puchniecie.

Gość Podłamana 20
Nie no mi na całe szczęście nie puchną.Tylko casami tak dziwnie bolą a od jakichs 2tyg dosyc często mnie bolą:(