Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

czy nie denerwuja was zdrobnienia?

Polecane posty

mialam kiedys narzeczonego . jak to zwykle bywalo faceci nazywaja a to zabka a to sloneczko.moj nazywal siebie nie imieniem ale koteczkiem .wkurzalo mnie to na maksa.a potem okazal sie wrednym psem.jaki macie na to poglad?

Gość gość
Trafilas w sedno, ile ja juz lasek tu ochrzanilam za zdrabnianie:o Gorzej jak dzieci...tyleczek, paluszki, ciepeczka, miso, słobeczko, muszelka, cycuszki,usteczka, penisek, pisiorek, pytanko......i tak mozna w nieskonczonosc wymieniac:o

co innego, jak ktoś nas nazywa zdrobniale, my kogoś, a co innego jak ktoś sam siebie nazywa \"koteczkiem\", \"dziubaskiem\", itp. - to mi zakrawa na ... narcyzm ;)

Gość buleparte nawet w dupie
się potrafi podniecić i za to cześć jej i chwała :-D

Pozdro - rozbawiłaś mnie. Hihihi.... Więc (nigdy nie zaczynaj zdania od \"więc\") przesyłam Ci ...pozdrowionka! Hihihi... :D :D :D

Chcesz nurofenik, czy masz ibupromik? :) A może pomógłby łyczek koniaczku, bo pogoda dziwna, więc ciśnionko może za niskie? :O Albo koniaczek z kawusią? :)

O ja tępa baba...😭 Dopiero teraz do mnie dotarło, że przeciez Ty nie masz główki, tylko co najwyżej głowę.... Aaaale mi wstyyyyyyd..... :(

Gość handy
yyyyy.... nienawidze! z poprzednim facetem rozstalam sie wlasnie miedzy innymi z tego powodu. "kochanie, misiaczku, skarbeczku, sloneczko" wrrrrrrrrrrr, do zzygania! Az normalnie nie dobrze mi momentami bylo na jego widok. Ciagle mile sloweczka, zdrobnienia na maxa, przytulania itd. "Zaglaskac kotka na smierc!!" ... okropne ! teraz trafilam na zupelne przeciwienstwo...co nie znaczy, ze jest kolorowo. Teraz jest az nazbyt bezuczuciowo i sucho.... zobaczymy co wyjdzie pozniej...Jak narazie mi sie to nie usmiecha. (chociaz zakochalam sie po uszy!) dlaczego my kobiety zakochujemy sie w takich wlasnie DRANIACh??

Gość semp_milosci
Dlaczego w draniach ? Bo ci uczuciowi, namiętni, przystojni, szrmanccy, najwspanialsi... dawno już mają chłopaków.

Gość kkkkkkkkkkkkkk
a mnie nazywa moje kochanie kicia.. :) i to mile.. :)

Gość semp_milosci
O Lusia :) własnie myślałem o Tobie...

Gość kkkkkkkkkkkkkk
czyli o mnie? :D

Gość semp_milosci
NIe ! O Lusesita de Milagros Dolores Często o niej fantazjuje

Gość kkkkkkkkkkkkkk
a juz myslalam.. :D powodzenia przy fantazjowaniu..;)

Gość ja tylko nie znosze
jak powazni ludzie w oficjalnych wystapieniach mówia"pieniązki"

Gość kkkkkkkkkkkkkk
pieniazki ... wwrrr... :/ tez tego nie lubie..

Apel : Używajmy zdrobień z rozwagą i umiarem :D Przechodzą koło budowy uczniowie ze swoją panią nauczycielką,a tu jeden z robotników woła : - te Zefel ciepnij kur.wa to wapno ! Na to pani nauczycielka: - panie proszę delikatniej,bo tu są małe dzieci. Robotnik na to: - okiej i woła : - te Zefel ciepnij kur.wa to wapienko ! :D