Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierwszy-lepszy

co Ciebie lub mnie jeszcze w tej Polsce trzyma, może zima ?

Polecane posty

Ktoś mówi tak, skoro masz dość tej Polski i tych rządów beznadziejnych to wyjedź do świata lepszego , gdzie wszystko jest lepiej poukładane i lepsza jest organizacja życia ale tak naprawdę to czuję , że jeżeli wyjadę to będę tęsknił do polskiej zimy i mrozu oraz do naszego lata, gdzie łąki są żółte i jesienią wrzos kwitnie. Już kiedyś tam bylem i pracowałem na zachodzie , nie nadaję się tam , zapewne nic nie umiem i nie potrafię pokazać co potrafię zrobić , już wolę polską biedą się cieszyć za sześć tysięcy złotych miesięcznie, roboty mam huk.

Gość Oooooooo1
6000,gratuluje!

Gość bo nie ma idealnych krajow
i idealnych rzadów

\'\'już wolę polską biedą się cieszyć za sześć tysięcy złotych miesięcznie\'\' wiem ze to prowokacja, ale pozwol ze skomentuje :O otoz zapewne takiej kasy to ty na oczy nie widzisz więc przestan sciemniac :O i nie pisz prosze o polskiej biedzie i cięzkich warunkach przezycia za 6 tys zl. chyba ze ci się pomylilo i napisales sześćset bo to juz bardziej realne :O poza tym za co cxi tak placą skoro jak sam przyznales nic nie umiesz? :O

Gość ormuszka
mnie trzyma patriotyzm i poczucie wspólnoty kulturo-historycznej. Na Zachodzie nie pogadasz tak z ludźmi jak tu ...

Gość gruz
Najlepiej będzie, jeżeli wszyscy wyjadą na zarobek , dziewczyny młode niech jadą pracować w burdelach a faceci niech tyrają na budowach , w Polsce będzie mniej chamstwa i drogi będą luźne i bez korków , dzieki temu nie trzeba będzie budować autostrad , rządowi i zusowi ulżycie , spadać i wypieprzać jak najdalej

Gość Papczak
Zachód chce wykupić nasze dziewczyny, tak jak kiedyś miasto wykupywało te co ładniejsze ze wsi !

Sweet Dreams , trochę się już w życiu nauczyłem i coś tam potrafię dokonać i wiesz co , teraz mam właśnie raj , ponieważ fachowcy wyjechali na zarobek to robię tu co mnie się podoba ale rozsądnie i spoko zarabiam ponad sześć tysięcy złotych miesięcznie , żadna rewelacja , są lepsi .

Gość Oooooo1
To powiedz co robisz,bo ja jakoś nie potrafie zarobić i będe chyba zmuszona sie puszczać! Innego wyjścia nie widze!

Oooooo1 Ja umiem : układanie glazury i terakoty, murarka i tynki , instalacje elektryczne , cyklinowanie podłóg oraz lakierowanie i panele podłogowe , ścianki gipsowe , kominki ..................... itd. potrafisz zrobić i zarobić ?

Gość i dlatego sie ciesze ze
skonczylam remontowac dom, bo juz mnie fachowcy z torbami puszczali, Teraz wszytko bvde robic sama

Gość Oooooo1
Nie umiem.

Namawiam aby jak najwięcej kobiet po skończeniu gimnazjum szło do szkół technicznych , kobiet pracujących w administracji już wystarczy na najbliższe 50 lat , więc nie bójcie się kobiety techniki , nie ma strachu, śrubokręt nie gryzie, z wykształceniem technicznym praca dla kobiet jest i będzie zawsze , za mało lub wcale nie ma kobiet pracujących w technice.

Gość Oooooo1
Dla mnie za pózno ale Tobie zazdroszcze

Ja nie potrafil bym oposcic swojej ojczyzny na dluzej a juz napewno bym nie wyjechal na zawsze jestem bardzo zwiazany z miejscem w ktorym mieszkam piosenka Kazika \"Mój dom to moja twierdza\" wyraża wszystko co chciał bym tutaj napisać. POLSKA Biało-Czerwoni !!!!

Ciekawe co byscie zrobili gdyby zatrudniali was przez13 lat na pol etatu i zarabialiscie w akordzie 1000zl pewnie w trzy min.byloby pakowanie i wyjazd:)pozdrawam