Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodzik po 30

sexik z faciem po 40 i kobitkami z duzymi cycusiamiP

Polecane posty

Gość miodzik po 30

mizianie z facetem po 40 to sam miodzik :P kiedys robilam takiemu wojskowemu lodzika w samochodzie a on piescil mi kokonie :P mial duzeeeegooooooo ptaka ledwo miescil mi sie w usta, na samo wspomnienie robie sie wilgotna... nie wspomne, ze z checia bzykalabym sie z pania z duzymi cycuchami mryyyy strasznie mnie to kreci, kiedys ze znajoma slalysmy sobie mms-y z fotami naszych cipun ohhh ile razy sobie wtedy dogadzalam sama mryy:P

Gość Ale masz fantazje
Chyba jesteś biseksualistą, w dodatku 40 letnim, kto by chciał się pieprzyć z takim starym ramolem.

Gość miodzio po 30
mam 33 lata a facet 40 i lekko po;) to sam miod wie jak dogodzic kobiecie ;) ten z ktorym bylam w samochodzie mial boskiego fiuta mniammmmmmm a i owszem lubie kobitki niesamowicie mnie kreca;)

Gość miodzio po 30
dlaczego głupi? hmm przeciez ludzie maja rozne pragnienia. Co w tym zlego ze lubie porzadny sprzecior a do tego kreca mnie obfite biusty u kobiet?

Gość malutka777
mmm ja mam duze piersi 75 C/D :) tez podobają mi sie kobiety z ladnymi duzymi piersiami...

Gość miodzio po 30
malutka - ehhh musza byc cudne kiedy stercza;) az mam ochote

Gość miodzio po 30
chętnie ci sie spuszczę na piersi ;)

Gość miodzio po 30
wstretny klon jakis mojej osoby wry... w sumie jakbym sie postarala tez poleci porzadnie i bedzie jak wytrysk

Gość miodzio po 30
no chyba ze to jakis pan z dorodnym;)

Gość Aneczka 28
Ja to nawet wolę peszczotki z dziewczynami niż z tymi grubiańskimi samcami!

Gość miodzio po 30
Aneczka no ja rowniez ;) tak jak pisalam na poczatku;)

Gość ta nowa
Aneczka 28 , ma racje , fajnie sie jest popiescic z jakas slodka kobitka ... Co do miodzika to, tez bym sobie poogladala takigo super ptaka wojskowego po 40-ce w akcji, to dopiero musi byc okaz zaprawiony na polu walki ! ( Miodziku po 30 -gdyby nie to ze mam juz przyjaciolke do pieszczot to moze bym ci zaproponowala moj biust do zabawy , chybabys nim nie pogardzila : 95C )

Gość 85e
A mi się moje nie podobają. Są takie wielkie...85EEEEEEEE. Ale zaczęłam się odchudzać i to ostro, więc myślę, że zmaleją już wkrótce.

Gość ta nowa
Czesto sie same sobie nie podobamy , mimo ze podobamy sie innym ! Ja jestem wysoka 171cm wiec biust jest proporcjonalny do calosci. Mnie sie moj biust nie podoba mimo ze jest ksztaltny.. no coz ale inni sie zachwycaja !! ( do popieszczenia wole kobiety z mniejszym biustem ale wieksza pupa )

Gość ta nowa
do 85e. Wcale nie wiadomo czy ci duzo sie zmniejsza przy odchudzaniu , bo to zalezy od budowy ... Ja np. w podstawowce gdy bylam jak patyk ,to juz zaczelam miec duzy biust.. ok, nie taki duzy jak teraz. Mimo ze nie jestem gruba tez sie chyba troche poodchudzam aby stracic troche biustu.. byle nie za duzo bo moja przyjaciolka i chlopak byliby rozczarowani - oni na to leca !

Gość miodzio po 30
no "tej nowej" ;) mryyy:P aleś mi ochotki narobila tymi cycusiami :P:P:P mniammmmm

Gość ta nowa
smacznego !

Gość miodzio po 30
;) może pogawędzimy;)?? gg 7492579

Gość ta nowa
ty Miodziku , opisz sie troche zebym miala wizje . Jaka jestes fizycznie lakomczuszko ?

Gość ta nowa
chwilowo mi sie gg zacielo;;, moze je jakos odblokuje ;;