Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananana

POMOCY !!! Chodzi o seks...zbyt ciasna????

Polecane posty

Gość nananana

Witam! Mam poważny problem i nie wiem w sumie co jest jego przyczyną. Mam 21 lat, do niedawna byłam jeszcze dziewicą. Teraz mam wspaniałego męczyznę z którym chcę uprawiać seks. Niestety... problem polega na tym, ze za bardzo mnie to boli. Nie mam juz błony dziewiczej, wiec nie ona jest tu problemem. Jak on wsuwa penisa we mnie to w pewnym momencie czuję jakby byla tam jakas przeszkoda i jakby jakas obrecz zaciskała sie i nie dawała "przejsc mu dalej". Moze piszę dosc poetycko ;) ale tak to włąsnie wyglada. Nie wiem czy poprostu jestem taka ciasna ze dalej nie moze wejsc... Nie wiem jak bedzie wygladało dalej nasze zycie w łózku bo jak na razie cieżko mowić o pełnym, prawdziwym przezywaniu seksu... Bardzo proszę o pomoc, być moze ktoraś z Was też miala taki problem. Pozdrawiam.

Gość nananana
zapomnialam dodac ze to chodzi o dziewictwo analne

Gość nananana
Proszę o poważne potraktowanie tematu! I nie podszywać sie!!!!!!!!!!

Gość arkadia 323
branie pigulek anty, albo zbyt male podniecenie, albo nieodpowieni partner! mialo tak samo , ale zmienilam partnera i przestalam brać pigulki. Teraz jest ok!

Gość nananana
Ale w jaki sposob środki antykoncepcyjne wpływają na to ? Chodzi o zmniejszone libido ? Jesli chodzi partnera to jest ok. Byc moze jego "przyjaciel" jest za duzy... ;)

nanana a moze idz do ginekologa i powiedz o tym, byc moze jestes na cos chora... zawsze warto to sprawdzic...

Przypuszczam. ze za mało czasu poświęcacie na grę wstępną, albo bardzo się krępujesz przy nim, denerwujesz się. Moim zdaniem tu nie chodzi o rozmiary tylko o Twoje rozluźnienie.

Gość aaaaaaaaaaa90
możecie wypróbować pozycję kiedy Ty jesteś na górze i unosisz wysoko biodra. Wtedy automatycznie Ci się wszystko w środku rozluźnia.

Gość huhumka
rozluźnij się, poza tym pewnie jesteś za mało nawilżona, więc Cię tam boli-nie wszystko od razu,i z ta poduszką pod biodra to dobry pomysł:)

Gość nananana
Dziekuję za odpowiedzi... Czekam na wiecej. Może opowiecie o swoich sposobach... Bylam u ginekologa, mialam badanie, ale nic nie wykazało. Tzn. pani ginekolog miala do mnie zadzwonić w razie jakichś negatywnych wyników, ale sie nie odezwała... dlatego sadze ze jestem zdrowa. Za mało rozluzniona... byc moze to jest problem. Mimo iz probawałam sie juz rozuzniac alkoholem... nic nie dało... :( Ostatnio prowałam sie rozluznic (na trzeźwo)... i nic. Probowalismy juz roznych pozycji ale nie kiedy kobieta lezy na plecach i biodra ma wyzej (na poduszce). Sprobujemy...

jeżeli próbowałaś rozluźnić się alkoholem to nic dziwnego, że było jeszcze gorzej. Pamiętaj że kiedy wypijesz jesteś mniej wrażliwa na dotyk itd, co oznacza że jeszcze mniej się podniecasz :)

Gość rozluznij sie
pochwa to miesnie (ale nie tylko) i to glownie chodzi o to rozluznienie - w koncu przez ta mala dziorke jakims cudem dzieci wychodza ;). i tu tez chodzi o Twoja mala praktyke. popros faceta zeby byl delikatny i powoli, stopniowo w Ciebie wchodzil. moze tez sprobujcie plynow nawilzajacych - bedzie latwiej. mozna takie dostac w kazdym hipermarkecie (obok prezerwatyw), w wiekszosci sklepow spozywczo-przemyslowych i oczywsice w aptekach.

Gość nananana
Hmm... Oczywiście probujemy powoli, on jest bardzo delikatny i nie robi niczego wbrew mojej woli. Probujemy stopniowo ale w pewnym momencie tak boli ze dalej nie idzie... Jakby jakas blokada. Ale jak juz mowiłam nie jest to błona.

Gość troche szalenstwa i spon
to wszystko jest scisle planowane.. teraz sie sama blokujesz bo zaraz zaboli moze dluga odprezajaca kapiel jakis wyjazd kurcz powiedzialabym ze alkohol ale juz prpbowalas :( Mi troszke alkoholu super robi nie za duzo bo od razu spie :P A moje kochanie nie moze po zbyt duzej dawce alkoholu. moze nie planujcie nastepnego stosunku zrobcie przerwe az tak bardzo bardzo bedziecie pragnac sibie moze wtedy sie uda

Gość Chiqa
Problem tkwi w Twojej psychice. Podswiadomie nie akceptujesz tego faceta. Moze jest dobrym przyjacielem wec na tym zakoncz i ogranicz sie do przyjazni. Najlepiej od razu zakoncz wspolzycie bo napewno odbije sie to bardzo zle na Twoim nastepnym zwiazku. Trudno jest radzic cos poprzez e-maila. Najlepiej porozmawiaj z kims. To bardzo zlozony temat ale bardzo wazny wiec go nie lekcewaz.

Gość kup intymny żel nawilżający
proponuję Feminum, tuż przed wprowadzenim członka posmarujcie go, problemem może być właśnie suchość pochwy.

Gość nananana
Dziekuję za Wasze wypowiedzi :) A jak Wy sobie z tum radzicie??? Być moze skusze sie na kupno zelu, ale nie wiem jak zareaguje na to moj męzczyzna. Ale w sumie nigdy nie mialam problemow z "suchością". Być moze jednak problem tkwi w psychice.

Gość agi agi
ja tez mialam problem tez mnie bolalo na poczatku ale to tylko kwestia czasu Twoj facet musi byc delikatny i robic to powoli zczasem przestanie bolec musis sie organizm przyzwyczajic :)) hehe jak to moj powiedzil musi sie wszytko w brzuszku poprzestawiac

wiecej gry wstępnej też nie zaszkodzi, miałam ten sam problem , pomogły długie pieszczoty i jak w masełko.

Gość banaaaa
Też mialam taki problem - z czasem robi się oraz przyjemniej... Ja lubiłam zaczynać będąc na górze a potem zmienialiśmy pozycje-zobaczysz będzie dobrze:)

Gość nananana
Czy oliwka dla dzieci np.Bambino lub Johnson, moze być uzyta jako środek "poślizgowy" ...?

nie używaj oliwek!!!tylko żele nawulżające, lubrykanty, zwłaszcza jak na gumkach lecicie!!!a poza tym one mogą podrażniać tam. kup żel nawilżający i już! a co do faceta, jak źle zareaguje to...daj sobie z nim spokój, skoro nie rozumie takic podstaw to olej go!powodzenia!

Gość Mariel
Też kiedyś miałam taki problem. Dobre na początek są "łyżeczki". Po jakimś czasie można zmienić pozycję. Na mnie zadziałało :)

Gość poczochrana
Wiesz jak nie masz problemu z nawilżeniem jesteś wilgotna to zanim partner wejdzie niech naciągnie napletek na główke tak łatwiej wejdzie a potem kilka ruchów okrężnych tylko spróbuj się odprężyć

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
hej a przerwanie błony dziewiczej było bezproblemowe?? Bo ja mam podobne objawy tylko dodatkowo przy przerywaniu błony dziewiczej miałam dodatkowo pekniecia i krwotoki.... potem sie bardzo balam ale zaczełam własnie od żelu nawilzającego - ja kupiłam ky - kosztuje 12,60 w łazience posmarowałam sie obficie ,,wewnatrz;; :-) (paluszkami) zas partner dodatkowo posmarował penisa owszem bol jeszcze był ale duuuuzzo mniejszy niż przy pierwszym razie i też prosiłam o delikatne ,,wchodzenie,, tez mysle ze z czasem sie to unormuje, racja jest przeciez z tym, ze przez ta dziurke kobieta rodzi!!! ja bede stosowała żel najdłuzej jak sie da