Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghgh

KREM ZIAJA MASLO KAKAOWE!!!CZY UZYWALA KTORAS Z WAS KIEDYKOLWIEK???

Polecane posty

Gość fghgh

polecacie ten taniusienki kremik?

Gość za tani jest
wiadomo ze szmira jak tanie

Gość toptalna egzema
eee tam spoko jest

Gość alalaa
ladny zapach ma

hmm ale do twarzy ? bo jak tak to nie polecam ale dobrze sie sprawdza jako krem do ciała

Gość aghghg
a czy on naprawde zmienia kolor skory?bo tak cos pisze na nim..

Ja go uzywam. Jest dobri do twarzy i ciala. Ja ososbiscie smaruje sie nim przed solarium. Nie zmienia kolor skory tylko poprawia koloryt;]

Gość fajny-kremik
Mam ten krem już któryś raz(zmieniło się opakowanie - kolorystycznie) i ujmuje mnie jego zapach i konsystencja(tzw woda w oleju) jest mocno nawilzający, świetny przed solarium i po kąpieli z peelingiem, WART SWOJEJ CENY, zresztą Ziaja to bardzo dobra firma i krem nie musi kosztować 100 zł żeby był dobry.Polecam

ja tez ktorys raz juz go uzywam. A nie wiecie czy jest wieksze opakowanie( ja mam zawsze takie jak zwykly krem do twarzy)

Ja używałam przez 2 miesiace na noc. Mam cere mieszana, a on jest dosyć tłusty wiec na dzien sie nie nadawał. Mimo, ze nie zauwazylam poprawy kolorytu skory, to serdecznie polecam. Świetnie nawilza i pielegnuje po calym dniu. Cena tez spoko.

tak, jesli to ten nie w tubce tylko w normalnym opakowaniu 50ml to ja uzywalam i byl ok, ale na twarzy dostalam od niego przeogromnych pryszczy, minely chyba 2 czy 3 miesiace a ja jeszcze mam blizny, to byly moje pierwsze takie pryscze i pierwsze w zyciu po nich blizny, nie mowie nawet jaki mam o to zal,

Gość fajny-kremik
ja używałam tylko balsamu do ciała, jest w normalnej butelce jak balsam chyba 250 ml czy jakoś tak

mi zmienilo kolor skory byla wyraznie ciemniejsz, ale co z tego... opalenizny juz nie mam a blizny do dzis, a wtedy to nawet sie z ludzmi nie spotykalam, to bylo straszne, pierwszy raz w zyciu mialam cos takiego, to wygladalo jak czyraki

Ja go używam, ale niestety będe musiała się z nim pożegnac. Owszem, ładnie pachnie, ale cholernie wysusza mi skórę twarzy...

Gość ertfrtftf
wysusza??bez jaj?to tłusty krem