Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Tyle pięknych dziewic jest w tym kraju. Nie żeńcie się z dajkami jak wam to prz

Polecane posty

Gość gdzie te dziewice
Bo również żony szukam.

Gość złośliwa aga
a ty jesteś dziwicą?i co tam chcesz się zareklamować,myślisz że może jakiś chłopok to przeczyta i trafi na ciebie a ty mu powiesz że jesteś dziewicą. w czym jesteś lepsza?skoro jeszcze się nie dmuchałaś to pewnie jesteś taką zagrzybiałą ciotką i żaden fajny i normalny koleś cię nigdy nie stuknie. chyba że jakaś niemota

Gość karykatura siebie
złośliwa odwal się! tak wszystkie dziwewice to zagrzybałe ciotki!!! :O weź się zastanów trochę... :( :( :( :( :( a temat topicu jest beznadziejny i tak oklepany że się niedobrze robi... :O

Gość złośliwa aga
TA KTÓA ZAŁOŻYŁĄ TOPIC RACZEJ JEST ZGRZYBIAŁA,NORMALNA BY NIE PISAŁA TAKICH BZDUR I TY KARYKATURO ODWAL SIĘ ,PEWNIE TEŻ JESTEŚ DZIEWICĄ

Gość karykatura siebie
I co z tego że jestem? Tak Ci to przeszkadza? Boli Cię to? Nie Twój interes do cholery!!! I mnie nie obrażaj, bo żadną zgrzybiałą ciotką nie jestem. Jeśli uważasz że na idiotyczne i głupie posty trzeba odpowiadać jadem i obrażaniem innych to gratuluje poziomu dyskusji :O

Gość złośliwa aga
POTWIERDZACIE MOJE ZDANIE, CIOTKI

Gość karykatura siebie
dobrze przynajmniej, że tym razem zaznaczyłaś, że to TWOJE zdanie. powiedziałabym Ci, gdzie je sobie możesz wsadzić, ale nie chcę się zniżać do Twojego poziomu. jeśli nazywanie dziewic ciotkami poprawia Ci samopoczucie to proszę bardzo - poużywaj sobie. jesteś dokładnie na tym samym poziomie intelektualnym co osoby nazywające kobiety dziwkami, tylko dlatego, że dziewicami nie są :O

Gość złośliwa aga
OJEJKU JAKIE WY INTELIGEWNTNE JESTEŚCIE,MYŚLICIE ŻE JAK PANNA NIE MA BŁONY MI ĘDZY NOGAMI TO JEST SZMATĄ, I TY KOLESIU!!!!!!WIĘC JAK TYLKO KTÓYŚ WAM PRZEBIJE TO TEŻ ZOSTANIECIE SZMATAMI!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość złośliwa aga
DAJCIE SWOJE FOTY DZIWICE TO OCENIMY CZY JESTEŚCIE TAKIE PIĘKNE,JUŻ WAS SOBIE WYOBRAŻAM...

no właśnie , gdzie was szukać dziewice bo ja zawsze trafiam na używane wywłoki:D

Gość PALKDLFHREG
RAZ TYLKO DACIE I JUŻ BĘDZIECIE DAJKAMI,HAHAHAHAHA, NO GDZIE JESTEŚCIE PUKI MACIE TA BŁONE DO PRZERWANIA

Gość karykatura siebie
złośliwa aga - czy Ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? czy ja w którymkolwiek miejscu zasugerowałam, że nie dziewica jest "szmatą"??? Ponawiam moją prośbę: pomyśl zanim coś napiszesz! Wierz mi, nie muszę się dowartościowywać publicznym pokazywaniem moich zdjęć, a tym bardziej nie muszę się dowartościowywać obecnością błony dziewiczej :O Masz jakiś problem z tym, że ktoś może być dziewicą??? O co Ci chodzi kobieto????

Gość złośliwa aga
JAKIŚ KOLEŚ TAK NAPISAŁ

Gość wniosek
wszystkie wasze matki to dajko. :P Puknijcie się w te pojebane łby!

Gość karykatura siebie
No wiesz, to Twoje "NTELIGEWNTNE" sugerowało by jednak, że zwracasz się do kobiet. Zresztą nie powinnaś być oburzona, on nazywa nie-dziewice szmatami, Ty dziewice zagrzybiałymi ciotkami... :O Jest jakaś różnica? Dla mnie to ten sam, żenująco niski poziom :O

Gość wniosek
DAJKI miało być :P

Gość Moja matka jest mężatką
a mężatek określenie to nie dotyczy

Gość wniosek
Jasne. Mężatki mogą na prawo i lewo. :P

Muszę przysnać-że mi również same używane resztki po innych się trafiają:(

Gość łączenie tematów
szanujcie się dziewczyny bo używane panny tracą na wartości 15:39 zxcouiuo tak samo jak samochody