Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prinzesin

Jaki krem wybrać?- pomożcie proszę

Polecane posty

Gość Prinzesin

Witam, mam 28 lat i jeszcze nigdy, co wstyd się chyba przyznać nie użwyałam żadnego kremu redukującego proces powstawania zmarszeczek, pielegnującego cerę dojrzałą itd. Jedyny krem, który uzywam to EFFACLAR firmy La Roche- Posay. Powinnam dodać, że mam trochę cerę z problemami tzn. ze skłonnościami do wyprysków:( Myślę jednak, że najwyższy czas na jakiś dobry krem na dzień i na noc. Proszę poradzcie mi jaki powinnam wybrać- bo niestety jestem laikiem w tej kwestii. Co możecie mi polecic, a czego nie? Dziekuję za wszystkie posty. Pozdrawiam serdecznie.

Gość vggggg
Nikt ci tak naprawdę nie pomoże. Cera to idywidualna sprawa i bardzo różnie reaguje się na kremu. Porozmawiaj raczej w sklepie, krem nie może być przy cerze z wypryskami zbyt tłusty, więc coś lekkiego. Tak naprawdę kremy trzeba zmieniać, próbować, szukać. Możesz poprosić o jakieś próbki.

Gość monina
ja mam tłustą i super jest Lancome: pure focus anti aging

Gość monina
a effaclar też trochę działa przeciwzmarszczkowo, bo złuszcza. tak mi powiedziała kosmetyczka. ja jestem w twoim wieku i miejscowo na głębsze zmarszczki stosuję Ystheal. on jest dla babek powyżej 35 roku życia podobno, ale miejscowo można