Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frauhouse

Nocne zmazy.

Polecane posty

Gość frauhouse

Ciekawe jak długo to może trwać?

Gość pewnie tyle samo
co normalny wytrysk . Ale czy to ma znaczenie ? przeciez i tak facet spi i nie zdaje sobie sprawy z tego co sie dzieje . To widzi dopiero rano jak sie obudzi i ma majtki poklejone .

Gość z make upem
czasem dziekuje bogu ze jestem kobieta.... kiedy mam okres to przynajmniej wiem kiedy i sie zabezpieczam a tu... ups.... i zafajdane lozko...

Gość a czy faceta w wieku 25
lat tez sie zdarzaja czy tylko mlodzikom

Gość z make upem
a ja myslalam ze to tylko dotyczy 15latkow... w sumie ciekawe pytanie:)

ja sypiam z mezem 24 letnim i w sumie nie zdarzylo sie wiec dlatego pytam

ale z kolei pamietam jak moj poprzedni facet mial 22 lata i raz mu sie to zdarzylo, moze zalezyod temperamentu?

Gość z make upem
moze mu sie przysnilas po prostu:P moj facet mial to w wieku 16 lat a teraz na szczescie juz nie :P:P mimo ze ma dopiero 20:P:P

Gość kemm
"no to moze faktycznie tylko mlodzi chlopcy tak maja ja mysle ze tak do 17 roku zycia.... z reszta zalezy od chlopa" matko, co za bzdura. Ile ty masz lat? Zmazy sa wtedy, kiedy przez dluzszy czas czlowiek nie uprawia seksu ani sie nie masturbuje, wtedy nadmiar spermy musi zostac wydalony z organizmu. I nie jest wazne, czy facet ma 20 lat, czy 30 :/

Gość eee nie prawda
mój chłopak ma 23 lata, nie mieszkamy ze sobą, ale czasami mu się zdarza :) najczęściej jak Go podniecę przed spaniem :) wtedy rano budzi się z poklejonymi spodenkami od piżamy :)

a ja bym chciala zeby mu sie zdarzylo tak nad ranem?

Gość eee nie prawda
kemm masz absolutną rację :)

Gość jakis mlodzik sie napala
Zmazy sa wtedy, kiedy przez dluzszy czas czlowiek nie uprawia seksu ani sie nie masturbuje, wtedy nadmiar spermy musi zostac wydalony z organizmu. I nie jest wazne, czy facet ma 20 lat, czy 30 :/----> to chyba tobie sie cos pomylilo.... dziwne ze moj facet majacy 27lat tego nie miewa... ale pierdolisz

Gość bfce
.zmazy dotycza raczej tylko 15 latkow .dorosli maja orgazm bez wytrysku

kemm -> musze Cie zaskoczyc, bo z moim chlopakiem ostatnio czesto figlowalam, i nie minal nawet tydzien, i mial wytrysk w nocy. No i co?

Gość kemm
"a ja bym chciala zeby mu sie zdarzylo tak nad ranem?" zmazy wystepuja w fazie REM, czyli podczas marzen sennych, kiedy facet ma jakis erotyczny sen i dawno nie mial ejakulacji, wtedy BUM A faz REM jest kilka w ciagu nocy.

Gość bfce
``Zmazy sa wtedy, kiedy przez dluzszy czas czlowiek nie uprawia seksu ani sie nie masturbuje, wtedy nadmiar spermy musi zostac wydalony z organizmu. I nie jest wazne, czy facet ma 20 lat, czy 30 :/``` zmazy dotycza tych co strzelaja slepakami wiec nie sciemniaj.

Invisible---> Twoj chlopak ma 15 lat co potwierdza moja teze

Gość kemm
".zmazy dotycza raczej tylko 15 latkow .dorosli maja orgazm bez wytrysku" no racja ;)

Gość eee nie prawda
ale zmazy nie dotyczą tylko 15 latków, ludzie, przestańcie takie głupoty mówić. To też zależy czy facet jest często podniecony i jeśli się nie masturbuje ani nie uprawia sexu to jakoś musi się pozbyć nadmiaru spermy, no nie?

Gość bfce
``ale zmazy nie dotyczą tylko 15 latków, ludzie, przestańcie takie głupoty mówić. To też zależy czy facet jest często podniecony i jeśli się nie masturbuje ani nie uprawia sexu to jakoś musi się pozbyć nadmiaru spermy, no nie?` raczej nie .Ja jestem facetem i gdy sie nie masturbuje przez kilka miesiecy to nie mam takiego czegos .Ewentualnie moze sie zdarzyc orgazm nocny bez wytrysku ,ale to bardzo rzadko.

eee nie prawda---> poczytaj kobieto madre ksaizki jak nie wiesz a niepierdol glupot.... w zwyklej encyklopedii ci pisze ze to dotyczy okresu dojrzewania, a kiedy facet jest juz dojrzaly plciowo takie rzeczy nie maja miejsca...

Gość kemm
"i nie powieszmi ze 30latek ma zmazy nocne" ty w ogole przeczytalas, co tam jest napisane? Wyraznie pisze "Dlatego właśnie polucje nie są charakterystyczne tylko dla okresu dojrzewania, a występują podczas całego życia seksualnego mężczyzny. "

Gość bfce
a jesli spermy jest za duzo to jest ona wchłaniana przez organizm .

No chyba ze jest tak ze u nastolatkow to poprsotu zawsze wystepuje, a u ludzi doroslych jest wtedy gdy ma nadmiar spermy i musi sie go pozbyc...

Gość bfce
``ty w ogole przeczytalas, co tam jest napisane? Wyraznie pisze "Dlatego właśnie polucje nie są charakterystyczne tylko dla okresu dojrzewania, a występują podczas całego życia seksualnego mężczyzny. "`` ty pewnie masz 15 lat .

widocznie moj facet jest alienem bo nie ma czegos takiego.... i dalej obstawiam przy swoim...

Gość kemm
tak to wlasnie jest, ze zamiast w szkole nauczac o wychowaniu seksualnym, nadal jest to temat tabu. A potem ludzie twierdza, ze polucje wystepuja do 17 roku zycia :o