Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samara never sleeps

Co sądzicie na temat tego łóżeczka turyst.Można je stosować zamiast normalnego ?

Polecane posty

Gość zgadzamSie
drogie

Gość jeśli rzeczywiście ma tyle
funkcji, to drogie nie jest, ale co normalne łóżeczko, to normalne.

Normalne łóżeczko jest stabliniejsze i zajmuje mniej miejsca niż turystyczne. Poza tym w normalnym możesz (nie wiem czy we wszystkich) wyjąć szcebelki jak dziecko jest tuz większe i samo będziemogła z niego wychodzić. Tutaj jesteś skazana na wkładania i wyjmowanie dziecka, nawet jak będzie ważyło 20 kg.

Mam mieszane uczucia, w sumie miałam normalne łóżeczko przy pierwszym dziecku, zawsze był potem problem przy wyjazdach. To wydaje mi się solidne, a jednocześnie poręczne.

Gość katkamatka
Łóżeczka turystyczne znakomicie nadają się zamiast tradycyjnych pod jednym wszak warunkiem: trzeba je doposażyć w porządny, wygodny, grubszy materac, ponieważ łóżeczko które wkleiłaś ma standartowe wymiary wewnątrz, myślę, że można je właśnie tak używać!

Nie podobają mi się łóżeczka turystyczne. Rzadko kiedy wyjeżdżamy, a nawet jeśli, to śpię z małą w łóżku. Na samym początku moja córka uwielbiała spać w wózku i dopiero od 2 m-cy śpi regularnie w łóżeczku. Kupiłam łóżeczko z dużą szufladą, baldachimem, które można przerobić na łóżko dla starszego dziecka i jestem z niego zadowolona.

mam podobne i po 1,5 roku uzytkowania zaczęło mi się drzeć:o

Mam materac z włókien kokosowych, myślę że się nada :) Dzięki, wydaje mi się, że lepiej jedno łóżeczko niż dwa, a tradycyjnego nie zabiore przecież ze sobą w podróż.

O nie, spanie w jednym łóżku odpada, a wózek się nie zawsze zabiera przecież, często nosiliśmy pierwszą małą w nosidełku, wyjjazdy do rodziny, na wakacje, weekendy ... za dużo tego Gdzie Ci się zaczęło drzeć ? Na szyciach ? Na kantach ?

Nie wiem, dla mnie to tak jakby kazano mi spać na dmuchanym materacu zamiast w łóżku. Ale skoro tak Ci się podoba....

zaznaczę, że korzystam z takiego tylko przy wyjazdach, a w domu mam tradycyjne

Czyli od czego się przeciera ? :-0 Na szyciach jeszcze mogę zrozumieć ... W sumie nie jestem tradycjonalistką, jeśli się okaże, że jednak jako normalne łóżeczko nie zda egzaminu, zawsze mogę wyciągnąć stare po córce :D , ale póki co wydaje mi się szlenie funkcjonalne. Raczej się zdecyduję. W sumie mam ten komfort, że po pierwszym dziekcu już wiem, czego brak mi najbardziej doskwierał :D

nie mam pojęcia od czego się przeciera:o może łożeczko kiepskiej jakości;)

Ja mam łóżeczko turystyczne. Jest świetne bo można je stosować jako kojec. Bardzo polecam Graco. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.