Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a więc takkk

krem dla 25-latki na noc przeciwzmarszczkowy - JAKI???

Polecane posty

Gość a więc takkk

Chciałabym krem chyba pasowałby przeciwzmarszczkowy bo to już ten wiek... ;) polećcie coś, w miarę niedrogiego i dobrego...

np. z serii Dermika Preventi, Norel Dermosystem 20, Oriflame Skindividual lub Time Prevent, Avon Anew seria zielona...

a czy ktos stosował serie Dr Irena Eris SKIN MOOD +25? zastanawia mnie w jaki sposob dziala ten krem i czy w ogole ma to sens jesli np.bierze sie tabletki anty?bo ten krem podobno dostosowuje sie do zmian hormonalnych podczas cyklu ale jesli sie bierze tabletki to przeciez nie ma to znaczenia bo hormony sa na takim samym poziomie..mam 23lata ale tak powoli sie przymierzam do jakiegos kremu za 2 lata.. i czy ktos moze cos powiedziec na temat AA +25, nawilzajacy i stymulujacy?

Gość hhhhhuougfgxz
miałam ten AA, działa przeciwzmarszczkowo -to fakt, ale -słabo nawilża. Skóra bywa napięta, to chyba taki efekt działania przeciwzmarszczkowego, wtedy trzeba zadbać o nawilżenie. O tym skin mood słyszłam że to ściema. ale z drugiej strony słyszałam też że oni naprawdę zrobili badania na ten temat. Myślałam o tym kremie, ale na razie jeszcze go nei wypróbowałam, chyba sens byłby wtedy gdyby uzywac całą serię Skin mood. A z innych przeciwzamarszczkowych 25+ miałam krem Dermedic Effectival ale na dzień. niezły był, może i ten na noc jest dobry?

dzieki za odpowiedz:)mam jeszcze troche czasu zeby sie namyslic, sek w tym by na darmo nie wydac kasy na cos co w ogole nie dziala.. a ja myslalam ze ten AA jest wlasnie mocno nawilzajacy..i cena tez nie az taka niska bo ok.60zl czyli nie warto??

Gość hhhhhuougfgxz
jeżeli zalezy Ci na wygładzeniu drobnych! zmarszczek warto napewno tylko trzeba dodtkowo dbac o nawilżenie skóry. Np silnie nawilżajacy krem na noc, maski nawilżajace. Nie wiem czy np nei mozna na ten nałaożyć innego nawilżajacego. Poza tym krem przeciwzmarszczkowy nigdy nie będze super nawilżajacy, tak mi powiedziała pani ze stoiska z kosmetykami typu Avene, Iwostin itp, ale ilew tym prawdy??? ja wciąż szukam czegos co będzie odpowiednie dla mnie

hmm z tego co ja czytalam to po 25 roku warto uzywac naprawde dobrych nawilzaczy a dopiero po 30 roku jakis przeciwzmarsczkowych. ja na razie zauwazam tylko zmarszczki kolo oczu, mimiczne zapewnie, ale chyba latwiej zapobiegac juz teraz. wlasciewie chyba zaczne szukac jakiegos naprawde dobrego kremu nawilzajacego. obcenie uzywam garniera, jest tak lekkiej konsystencji, ze prawie go nie czuc, ale nie wiem czy to nie bedzie zbyt mało niedlugo.. dlatego pytam:)

Gość hhhhhuougfgxz
ja kremu nawilżajacego używam od 14 r.ż. teraz mam 27 rocznikowo. I uważam że to podstawa wogle pielęgnacji skóry. Zmarszczki mam mimiczne, głównie oczy i troche czoło. A uzywam takich kremów przeznaczonych po 25 r.ż., ale dbam tez o nawilżenie właśnie. Gdybym miała pewnie więcej zmarszczek używałam bym kremów z Avene z retineldehydami, przeznaczone po 30 r.z. Ta granica wieku jest umówna i zalezy tak naprawdę od stanu naszej skór. Moja skóra jest w porzadku, choć miewam małe problemy czasem z krostkami, peknietym naczynkiem, przetłuszczaniem lini T, ale ogólnie jej stan jest bardzo doobry - zbadali mi to :-) Wolę zapoboiegac, ale też staram się nie przesadzać.

oczywiscie ze ja tez uzywam kremu nawilzajacego na codzien juz nie pamietam od kiedy, ale chyba od podtawowki:) bez tego sobie nie wyobrazam pielegancji, tylko myslalam ze moze niedlugo zwieksze ta dawke, i bede stosowac bardziej stymulujaco-nawilzajace kremy zeby dodAtkowo napinaly i ujedrnialy skore:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuopp
a czy ktoś stosował krem Miracullum przeciw pierwszym zmarszczkom???