Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcouiuo

czy wszystkie dziewice się masturbują?

Polecane posty

Gość zxcouiuo

macie obawę przed penisem a lubicie samodzielne zabawy?

Gość najpierw przeczytaj swoje pyta

Gość dziewicaaaa
Wszystkie! :)

Gość eai
no ja tak, robiłam to i to często, inaczej może bym nie doczekała do tego jedynego seksu się nie bałam, ale seksu z kimś kogo bym nie kochała już tak

Gość djevitza
Co innego jakis penis, należący do innej osoby a co innego moja ręka, nie?:O W ogóle nie życze sobie,. zeby obcy ludzie mnie dotykali, szturchali, nie życze sobie żadnego kontaktu fizycznego z nimi, więc tym bardziej seksu. Poza tym jak się masturbuję, to nic w siebie nie wkładam:O I nie mogę zajść w ciążę, zarazić sie niczym, nie mogę sobie zrobic krzywdy, poobcierac się, nic mnie nie boli, nie muszę się martwić tym, że nie dojde na czas itd. i robię, co mi sie podoba.

Gość hihi haha ho
"I nie mogę zajść w ciążę" oooo, to mi się własnie podoba:) dołaczam się do grona dziewic zaspokajacych się w sposób własny :P

Gość Co do tej ciazy
to nie badzcie takie pewne bo jednej kiedys tam dawno dawno temu wlasnie cos takiego sie przytrafilo :P :classic_cool:

Gość Co do tej ciazy
no wlasnie !!!! Tak ze dziewice bawiace sie w ten sposob uwazajcie bo co powiecie rodzicom ? kto bedzie placil alimenty itd ? :P :classic_cool:

Gość Co do tej ciazy
no tak jedno jest pewne zadnej dziewicy nie udalo sie zlapac syfa od wlasnego palca i to jak dlugo istnieje historia ludzkosci !!!!!!!! Moze ktorasz was drogie mastrubatorki bedzie pierwsza ? Pierwsza i do tego POLKA !!!! Bo te dziewice ktore chodzily do Simona to sie nie licza .... :P