Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miś uszatek

czy są na tym forum ludzie o normalnych upodobaniach

Polecane posty

Gość miś uszatek

erotycznych? tzn seks z jednym mężczyzną, taki zwykły włącznie z oralem. Bo mam wrazenie jak czytam topiki na erotycznym ,że jestem jakaś strasznie staroświecka bądź nudna- nie ciągnie mnie do seksu analnego, ba, nawet go nie próbowałam. Nie używamy żadnych gadżetów erotycznych, nie liżę odbytu partnera, nie masuję również jego prostaty, nawet się nie ubieram w seksowne ciuszki. Ale nasz seks bez tego wszystkiego jest równie satysfakcjonujący , pomimo tego że jesteśmy już 7 lat razem.

Gość misiu uszatku
Nie jesteś jedna. 98­% to wybujałe fantazje erotyczne.

Gość miś uszatek
no chyba oprócz nas dwóch nie ma normalnych:):) bo nikt więcej się nie odzywa

Gość NIEMORALNA PROPOZYCJA
Eh.....no cóż większosc marzy o sexie w dziwnym miejscu, w trojkącie, anal, sadomaso itp itd.......Moim zdaniem trojkat to juz troche przesda...Moim zdaniem.....Wiem, ze sa tu tacy co probowali i nie zaluja :D Dla mnie to jest troche chore.....Wiadomo.....kazdy robi to na co ma ochote....Ja bym np nie mogla potem drugiej osobie w oczy spojrzec.. hehehe Oczywiscie to nie znaczy, ze sex dla mnie to jedynie zgaszone siwatlo, pozycja misjonarska ehehh

Gość miś uszatek
czy ja wiem ? ja nie marzę o sadomaso czy o trójkącie, w publicznych miejscach też bym nie chciała uprawiać seksu. Wystarczy mi od czasu do czasu urozmaicenie typu seks pod prysznicem czy na podłodze w salonie. Też mam potrzeby, lubię seks ale ludzie- bez przesady, te lizania dupci, anale, wkładanie różnych rzeczy do pochwy to chore i zboczone- ja tak uważam,

uwazam tak samo :o A poza tym myślę, że my misie musimy się trzymać razem...:o załózmy zwiazek alby się odróżnić od forumowych bajkopisarzy ;)

Gość NIEMORALNA PROPOZYCJA
Teraz przeczytalam o sikaniu na twarz facetowi........O boże....To chore. Moim zdaniem taki ktos powinien isc do lekarza....To juz zupelna przesda. Aha co do mojej wczesniejszej wypowiedzi to zle sie wyrazilam pisząc, ze "wiekszosc" ludzi marzy o takim sexie..chodzilo mi o dużą ilosc ludzi, ktorzy chca w ten sposob uprawiac sex...:0 Buzia Misiaczki :*

Gość miś uszatek
No to mi ulżyło:) że nie jestem sama, Misie łączmy się!! SeX BEZ ZBOCZEŃ TEZ MOŻE DAWAĆ SATYSFAKCJĘ I ZADOWOLENIE!! Tamari a co to fisting bo nawet nie wiem:o:o???

Gość dozorca tygrysów

Gość miś uszatek
o qrde aż się przeraziłam Tamari, co ja kobyła jestem żeby mi do odbytu lub pochwy łapsko pchać? :D tak sie bada konie, ale z ludzmi się tak obchodzić:O:O:O, to gruba przesada, ale dzięki za informację:)

Gość elperek
Ale są gorsze zboczenia np. pedofilia albo homoseksualizm. Facet z facetem wyobrażacie to sobie ? fuuuu