Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja*****

Negatywny test a ciąza

Polecane posty

Gość Alicja*****

Hej dzewczyny bardzo prosze was o odpowiedz. Otóz okres spóznia mi sie juz tydzien czasu . Zawsze miałam bardzo regularne miesiaczki.Pierwszy raz mam tak duze opóznienie. Zrobiłam dwa testy ciązowe które wyszły negatywnie. Dodam ze kochałam sie bez zabezpieczenia.Co to moze oznaczac?? Czy jezeli ciąza jest martwa test jej nie wykaze?? Co jeszcze moze powodować brak miesiaczki. Czy którejs z was zdazyło sie ze testy wychodziły negatywnie a mimo to była w ciązy. Bardzo prosze o odpowiedz

Gość Alicja*****
dziewczyny zadna z was nie miała takiej sytuacji????????????

mnie sie podobna sytuacja przytrafila. tez zawsze mialam regularne cykle a w minionym miesiacu @ spoznila mi sie o 13 dni. zrobilam 2 testy(oba negatywne) i bylam u lekarza, ktory ciaze wykluczyl. kilka dni po wizycie lekarskiej dostalam @. dodam, ze badanie nie wykazalo zadnych nieprawidlowosci-tak sie czasami zdarza po prostu.

Gość Alicja*****
dziekuje dziewczyny za opowiedz a czy zadnej z was nie przytrafiło sie z testy wychodziły negatywnie a lekarz oznajmił ze jest Pani w ciazy??

Alicja: idz na krew: BEta hCg, bedziesz wiedziala w 100%. A powodow opoznien miesiaczki moze byc z 100:) Powodzenia:)

Gość Alicja*****
Jonasz dziekuje Ci bardzo za odpowiedz.mozesz mi jeszcze powiedziec czy wyniki z krwi wykonuje w kazdym laboratoriu. Trzymałam mocno za Ciebie kciuki i czesto czytałam topik na którym sie udzielałas. Wiem ze jestes ekspertem w tej dziedzinie i jest mi bardzo miło ze napisałas do mnie

Gość Alicja*****
Onja => Mozesz mi napisac na jakiej podstawie ginekolog stwierdził ze nie jestes w ciazy czy było to normalne badanie ginekologiczne czy usg

Gość Alicja*****
strasznie sie boje cały czas boli mnie dół brzucha a moze to nawet pecherz czeto chodze siku. Poczekam jeszcze tydzien jak nie pojawi sie miesiaczka to ojde do ginekologa sie zbadac Dizzy.ok=> ja nie boje sie tego ze moge byc w ciazy nawet bym chciała. Boje sie ze cos złego dzieje sie z hormonami albo jakies dziadostwo sie przyplatało

Alicja dziekuje❤️2 lata walczylam o dziecko, wiec wiem co nie co;) Mozna BETE robic w kazdym laboratorium,w ktorym pobieraja krew.Wyniki w ten sam dzien, ewentualnie na drugi. Jezeli BEta wyjdzie nie ciazowa:muwisz do gina,poszukac przyczyny braku okresu.Zapewne w takiej sytuacji to szalejace hormony;) I wtedy dostaniesz luteine na wywolanie:) ALe o tym.... u gina;) Pozdrawiam i powodzenia:)