Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona...

Wygląd biustu w ciąży...

Polecane posty

Gość zaniepokojona...

Martwie sie trochę moim biustem. Otóz jestem w 19 tc i szczerze powiedziawszy nie powiekszyl sie zbytnio. Przed ciążą mialam 84cm w biuscie, teraz jest 90cm. Urósł mi w ciągu pierwszych tygodni ciązy i od tego czasu nic. W 6 tc lezalam w szpitalu. Ze mną w sali lezała dziewczyna, ktora byla w 5 miesiącu, czyli mniej wiecej jak ja teraz. Pokazała mi swoje piersi - były dość duze, miejscami z rozstepami, a brodawki miala duze, brązowe, "rozlane". Zaznaczam, ze to byla jej pierwsza ciąza. Moje sutki natomiast sa prawie takie, jak przed ciazą, no może trochę bardziej sie uwypuklily, ale nic poza tym. No i u tej dziewczyny juz byl wyciek siary, a umnie nic :( Mam sie czym martwić, czy jeszcze mam na to czas?

Gość zaniepokojona...
Jestem w 19tc, licząc od zaplodnienia, nie od ostatniej miesiączki.

nie kazdemu jednakowo powiekszają sie piersi i nie musi to byc wcale złym objawem, po prostu twoje hormony mogą inaczej funkcjonować, co nie znaczy że źle, ja jestem coprawda w 11tc i oprócz sutków bardziej podatnych na dotyk piersi nie powiększyły się zbytnio, a ciąża jest OK, proponuje wrzucić na luz

Gość zaniepokojona...
yola13 ---> dzieki za odp. Moze ktos jeszcze sie wypowie??

Gość odswiezam