Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Granatka

CZASAMI mężczyzna powie coś wyjątkowo pięknego...

Polecane posty

Gość Granatka

Dziś usłyszałam przepiękne zdanie...Niedawno poznałam fajnego faceta i dziś jakoś weszliśmy na temat wyglądu, a że jestem blondynką i wiem jak blondynki są postrzegane, powiedziałam żatrtobliwie, że on pewnie woli brunetki :) A ON zaskoczył mnie bardzo miło bo odpowiedział: "Nie,wolę kobiety które nie tylko umieja stawiac kroki ale takie ktore umieja chodzic..." Zaimponował mi :) Bardzo ładnie wybrnął :) Czy Wy również usłyszeliście od partnera (przyszłego, terazniejszego, przeszłego) coś wyjątkowego co Wam szczególnie zapadło w pamięć?

Gość Granatka
Co sądzicie o takim zdaniu?

Gość tyz nie rozumiem
o co mu chodzilo?

Gość N.a.d.z.i.e.j.a.
tylko blondynke może zachwycić taki tekst X) facet doskonale wybrnął!!!

Gość Granatka
Hmmm chyba właśnie wy nie rozumiecie o co mu chodzilo moi drodzy...

Gość antysniegowa
hmm...zastanawiam sie ktory facet publicznie zachwycalby sie tym, co powiedziala jego dziewczyna... :D:D

Gość N.a.d.z.i.e.j.a.
buhaha

Uważam,że pięknie powiedział i pozostaje mi tylko pozazdrościć,że spotkałaś na swojej drodze takie męzczyzne...ja poki co jestem sama,wiec nie mam czym sie pochwalic...

Gość Granatka
Może niezbyt dobrze zrobilam bo wyrwalam zdanie z kontekstu :) Ale niewazne, wazne że mnie to urzeklo :) To napiszcie jakie wy piekne zdania uslyszeliscie - moze wasze ocenimy glebokie metafory :O

Gość Granatka
rEwelka na pewno spotkasz fajnego faceta :) Ja tez czekalam rok i to dopiero poczatek :) Zobaczymy jak dalej będzie mówił :D

Gość stereotyp plagą narodu
bum bum

Gość ciocia dobra rada001
bardzo ładnie powiedziane ;)

Gość agaciorka
"chcialbym sie z toba zestarzec" normalnie az sie poryczalam ;) pozdrowionka

Ja tez bym sie poryczala jakby cos takiego uslyszala....sliczne slowa...zazdroszcze wam dziewczyny...

Gość Aranja 2007
a mój mi powiedział "jesteś fajna dupa i chcę mieć Cię bardzo".

Gość zapachmalin
Mogę ci zrobić masaż stóp? Dlaczego chcesz mi zrobić masaż stóp? Bo bolą cię stopy. Tak? Całą noc biegałaś w moich snach.

Gość zapachmalin
niestety to miało miejsce w filmie ale przyznajcie że ładne.........

Gość Granatka
Agaciorka to bylo naprawde ladne co ci powiedzial, wymaga wielkiej odwagi i pewnosci :)

Gość Gwiazda Dawida
moj ukochany powiedzial mi, ze idac miastem zawsze szuka mnie w tlumie ludzi. Powiedzial tez, ze zawsze przed snem wobraza sobie, ze zasypia wsrod moich czarnych wlosow.

Granatka ---> to naprawdę piękne słowa, tylko trzeba je umieć zinterpretować. W oryginalny, metaforyczny sposób powiedział ci coś bardzo ważnego. Nietuzinkowy gość :) Dobrze, ze to doceniłaś ...

Gość Granatka
Heh no wlasnie mysle nad tym zdaniem od jakichs 4 godzin ;) Wydaje mi sie ze chodzilo mu o to, ze uroda jest czyms, co jest nam dane bez naszego wplywu i ze kazdy ma "jakas"urode, kazdy moze sie komus spodobac :)tak jak kazdy (prawie) czlowiek potrafi stawiac kroczki bo sie tego uczy...A jemu chodzi o coś wiecej niz o urode czy wyuczone pozy, jemu nie chodzi o to, by kobieta "byla", on chce żeby ona byla "jakaś". To że ktoś umie stawiac kroczki to jeszcze jest nic, tak samo to, że ktoś jest sliczny to też jeszcze nic nei znaczy :) On chce zeby poza uroda kobieta miala cos jeszcze do zaoferowania ;) echh dobrze myslę? :P

Gość Granatka
Czyli dla niego uroda to nie szbalon tylko calośc - umiejetnosc wykorzystania przez kobiete urody do wyzszych celow heh ;)Zeby umiala poprzez urode poprowadzic, pokierowac na inne swoje cechy, zeby wykorzystala swoja urode jako pewna droge, poczatek jakiejs drogi haha sama juz nie wiem :) Chyba go poprosze zeby wyjasnil ale to nie teraz :)

ja od bylego \'\'nawet najmniejsi ludzie potrafiszą rzucać duze cienie\'\' roznie to mozna interpretowac, ale akurat bylo powiedziane w dobrym sensie

Gość Granatka
To bardzo ładne o tych cieniach - cień to przecież to, co człowiek niesie ze sobą a wlasciwie przed soba :) A więc człowiek pozornie słaby może dać o wiele wiecej niż pozornie silny ;)Pozory, pozory :)

Gość Granatka
Kurcze teraz ma w opisie moje inicjały ale może to tylko zbieg okoliczności ;) bo ma tak: "od dawna taki mam - MP-" Hmmm wielkie wyzwanie heh zeby rozszyfrowywac te jego metafory :O

Gość Granatka
Jeszcze kilka dni i chyba przepadnę :O Ach ci mezczyzni ;)

Gość Granatka
Może chodzi o MP3? :D

Gość mój facet
zaskoczył mnie kiedy na początku związku pytał mnie o czym myśle,nikt wczesniej nie interesował się tym...

Gość nelaaa
mnie moj maz powiedzial juz kilka razy, ze uwielbia na mnie patrzec jak sie budze i ze jestem piekna rano! Jak wiekszosc z nas wie, kobieta rano po obudzeniu sie nie grzeszy oszalamajaca uroda, wiec jak mi mowi to sie rozplywam.