Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiatko21

zabawy oczepinowe

Polecane posty

Gość basiatko21

czy ktos zna fajne zabawy oczepinowe tylko nie takie co sa prawie na kazdym weselu

A co nowego wymyślisz? a tak na serio to z mojego doświadczenia wiem że jakoś młodzi ukrywają sie przed taką formą zabawy.Musze przyznac że u mnie na weselu było to i żałuje bo to było takie wyciąganie na chama ludzi na środek a to nie o to chodzi.Miały być 4 zabawy skończyło się na 2 bo szkoda było czasu

Gość kaciczek
ja mam jak orkiestra albo świadkowa czyta przysięge a młoda albo młody powstarz zaleza jaka kwstia czy młodego czy młodej

Gość kaciczek
Mąż- powtarza Kochana żono uroczyście Ci przysięgam Na świadków biorę gości Że kochać będę mocno i dochowam ci wierności, Nigdy złego słowa nie powiem na teściową Oddawać będę wypłatę wraz z kwitkiem księgowym Przyrzekam uroczyście że nigdy się nie skuszę I na wędrówkę po knajpach z kumplami wyruszę Chętnie z Tobą śniadanko jadł w łóżku będę A w wielkiej podzięce po brzuszku całować Cię będę Wszystkie kobitki odstawię na stronę i do końca życia będę kochał żonę A gdy słowa nie dotrzymam I wywołam sny niewieście Niech mnie ukażą sprawiedliwi teście. Żona- powtarza Kochany mężu uroczyście Tobie przysięgam Że nie zawiodę Cię nigdy I wstydu Ci nie zrobię Do sypialni nigdy nie zamknę drzwi Gdybyś pił i bawił nawet kilka dni I nawet gdybyś był pijany Nigdy nie odwrócę się do ściany Nie zapuszczę żurawia do portfela Twego Nie sięgnę po zaskórniaki aż do pierwszego Troskliwą opiekę zawsze Cię otoczę I na skacowaną główkę zimny okład zmoczę Po balandze z kumplami nie będę Cię spowiadać I smaczne śniadanko do łóżka będę podawać A gdybym Cię zawiodła Zmarnowała życie choć kawałek Niech mnie ukarzą Sprawiedliwi teście.

Gość kaciczek
albo konkurs z balonami przebijaja i czytaja co kto bedzie robił: FORSĘ TRZYMAĆ BĘDĘ JA WYCHOWANIE DZIECI TO MOJE POWOŁANIE SPRZĄTANIE TO MÓJ DRUGI ZAWÓD OBIADKI GOTOWAĆ BĘDĘ JA PRANIE PIELUCH TO MOJE HOBBY JA BĘDĘ PIĆ WÓDKĘ A TY PROWADZIĆ AUTO KASĘ WYDAWAĆ BĘDĘ JA OD ŚWITU DO NOCY KASĘ ZARABIAĆ BĘDĘ JA JA BĘDĘ CHODZIĆ NA IMPREZKI A TY HEBLOWAĆ DESKI JA BĘDĘ CHODZIĆ NA PLOTY, A TY BĘDZIESZ PRAĆ MOJE GALOTY

Gość co to ma być
:O

Gość appple
:D:D:D niezle calkiem wesole... musze je wykorzystac

Gość kaciczek
a wy możecie polecic jakies swoje zabawy ????