Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z tulipanami

stres czy co? powiedzcie...

Polecane posty

Gość z tulipanami

z ostatniego opakowania wziełam tylko 20 tabletek bo jedną gdzies mi wcielo. ale nie zapomnialam zadnej- codziennie brałam z tym ze raz chyba wziełam dwie naraz. zrobiłam 7 dni przerwy- okres dostałam dzien wcześniej niz zwykle (wiadomo- wcześniej skonczyłam opakowanie) jednak był to jak zawsze 5-ty dzien przerwy. okres trwał 4 dni i pierwsze 2 były dość obfite... przeciekało mi na prześcieradło, czesto zmieniałam podpaski itp. jestem na początku 2 tygodnia nowego opakowania i do tej pory sie nie martwiłam, ale od paru dni nawiedzaja mnie nieregularnie jakies lekkie kłucia czy dyskomfort w podbrzuszu, jednego dnia rano mnie mdliło. tłumacze to sobie stresem ktorego teraz mam sporo, ale zaczełam sie nakrecac na ciąże. od czasu ostatniego okresu nie współżyłam bo leczyłam grzybice. ale nakrecam sie na ciąże ! czy krwawienie z odstawienia ktore pojawiło sie w terminie i było na początku dość obfite wyklucza ciąże?

Jeśli przy tabletkach anty pojawia się krwawienie to prawie zawsze wyklucza ono ciąże