Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egoistka czy nie

karmić czy nie?

Polecane posty

Miałam przestać karmić by zacząć się odchudzać tak za miesiac lu dwa, bo długo nie chudłam (6 kilo na 10 mies) straszny apetyt miałam i ciagle jadłam, ostatnio jednak zmniejszyłam ilosci pochłaniane przez siebie i schudłam 2kg. Zastanawiam się wiec czy nie lepiej jest jednak w nowozaistniałej sytuacji pokarmić jeszczez 4-6 mies, czy lepiej skończyć karmienie i wziąść się ostro za siebie- ćwiczyć, ćwioczyć, dieta niskokaloryczna?

Gość ....kropka
A jak długo karmisz?

Gość kobieto karmiaca
ja tez dlugo karmilam i wiem ze kobiety karmiace moga szybciej schudnac bo maja lepsza przemiane i spalaja 500kcal wiecej niz nie karmiace. Ja stosowalam diete 1200kcal i i chudlam ekspresowo ja byla zdrowsza i dziecku nic nie bylo:)

Gość kobieto karmiaca
karmilam do 13 miesiaca :) przez 4 miesiace jadlam niewiele po porodzie potem zaczelam wiele probowac ale jak synus mial 6 m zaczelam dietke ( w zasadzie tam sie nie glodzisz bo jesz 5 posilkow)

Gość kobieto karmiaca
diete stosowalam przez 5 miesiecy

Gość Lupitka..
11 m-cy to bardzo dużo. Ja po tylu miesiącach świadomie zezygnowałam z karmienia piersią, ponieważ uznałam, że dziecko jest już na to za duże.

Gość elizaa
ja podczas samego karmienia strasznie schudłam