Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myśleć

Clostibegyt dla faceta...

Polecane posty

Gość co o tym myśleć

Witam wszystkich. Mam pytanie czy moze wasi mezowie przyjmowali ten lek na poprawe nasienia jesli oczywiscie bylo ono słabej jakości?? mój dostał ten lek, słyszałam o nim dla kobiet ale dla facetów?? czy on wogóle może pomóc??

Gość co o tym myśleć
nikt mi nie odpowie?? prosze...

Takl. CLO biora tak samo mezczyzni jak i kobiety.Kobiety na wywolanie owulacji, a mezczyzni na poprawe jakosci nasienia. Pozdrawiam:)

Gość smutna Izolda
moj mąż tez dostał ten lek, byłam tak samo zdziwiona jak ty, no ale cóż, widocznie na facetów tez działa, pozdrawiam.

Gość co o tym myslec
dziekuje Wam bardzo serdecznie za odpowiedzi :) Byłabym jeszcze wdzięczna jakbyście mi napisały czy ten lek faktycznie pomaga?????????

Gość smutna Izolda
mój mąz bierze te tabletki dopiero od dwóch miesiecy, jak na razie owoców tego leczenia (dziecko) nie ma. No ale moze to za kótki okres, trzeba poprostu cierpliwie czekac, pozdrawiam.

Gość nikola26
Witam mój mąż bieze takie leki juz 3 miesiace i dzisiaj mamy odebrac wyniki a jutro ne wizycie sie dowiemy czy to cos pomogło jak chcesz to napisz to powiem czy cos pomogło . Jesli mozesz to napisz jakie jeszcze brał leki?? pozdrawiam papapa

Gość smutna Izolda
nikola jak mozesz to napisz co wam lekarz powiedział. Ja tez jestem ciekawa czy to cos pomoze, m ój mąz oprócz clostylbegytu bierze jeszce cynk i witaminy. Za półtora miesiąca ma znowu zrobic badania i wtedy sie dowiemy jakie rezultaty, dzieki i pozdrawiam.

Gość nikola26
witam własnie przyszłam z wizyty i dzieki Bogu po tych tabletkach jest jakas poprawa ale jeszcze za słabe ma wyniki zeby miec to tak upragnione malenstwo. jest szansa na ciaze ale w 99 % bedzie poroniona takze czeka nas jeszcze kilka miesiecy czekania i po 3 miesiacach znowu badanie nasienia .Pani doktor powiedziała ze jak sie tak długo czeka i tak sie pragnie to z Boza pomoca moga byc blizniaki. Bardzo mnie podniosła na duchu bo juz pomału traciłam nadzieje. życze aby wasze wyniki były jeszcze lepsze niz nasze pozdrawiam paapa....