Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżek

Wróżek prawdę Ci powie.

Polecane posty

Gość Esperancaa
Robert ale dziwka to A. Nie zdradza, ale robi na złosc A kiedy wytnie liscia dzivce?:) jako rycerz piwinien walnac w ryj A. kiedy dowiedział sie, ze zyczyla mi zle, ze była fałszywa itp I jak jedzie do mnie na urodizny? :)

paulula --> ktoś Ci przypali brwi palnikiem. dostaniesz nagdodę Nobla za recytację całej książki Chłopi Reymonta,chcąc skorzystać z publicznej budki telefonicznej pośliźniesz się i wybijesz 2 jedynki uderzając głową o klamkę drzwi, sepleniąc bez jedynek, przejęzyczysz się do męża przez telefon , zamiast \"byłam w sklepie\", \"spałam z Mietkiem\". Będziesz musiała wprawić całą szczękę.

Gość paulula
no to zajebiscie mi wrozysz

enamorada --> czuję drgania monitora. w 2008 roku polecisz do Afganistanu na misję. Będziesz zabijała kobiety z dziećmi z wiatrówki. Po powrocie zapiszesz się na kurs robienia płyt nagrobkowych i zrobisz dla męża piękny pomnik. Zaczniesz się uczyć japonskiego. będziesz ministrem do spraw pieniężnych. Stąd będziesz bogata. to tu to tam sobie wyniesiesz i będziesz ustatysfakcjonowana. na 45 urodziny dostaniesz od rodziców rower górski. Dosiądziesz także rumaka bez lejców. będziesz ćwiczyć swój umysł i zdobędziesz 5 stypendiów na Harwardzie i 9 w Oxfordzie. docenią Cię. Będziesz prawą ręką Królowej Elżbiety. Kupisz 3 limuzyny z klimatyzacją i sraczem w środku.będziesz mistrzynią sportu stąd tysiące medali i pucharów. biegi przez płotki w stylu dowolnym i rzut obuchem to Twoje konkurencje. Pokochasz naturę i zaczniesz nago chodzić po mieszkaniu. Przyprawisz o zawrót głowy listonosza. wypiękniejesz po kuracji odmładzającej w SPA w Czarnobylu :) paulula --> jak najlepiej:) finnezzja --> zdradzisz chłopa z Hindusem Jamajcem :O:O:O:O:O:O:O:O:O

enamorada--> z całą pewnośią. wywróżę Ci jeszcze niejedno :) Ale póki co Wróżek mówi dobranoc kafeterianki i leci na miotle na księżyc. Odezwę się jutro z nowymi wróżbami. Pozdrawiam Was cieplutko:D

Wróżek a ja??:P zobaczymy czy wyjdzie tak jak wróżyli mi w Grecji;) pozdro

Azura --> bedę wróżył całą noc, a jutro podzielę się tym z każdą z Was. Wywróżę Wam przyszłość. Przewidzę ją. Póki co adijos:)papapa

Szkoda:P A juz myslalam że przepowie mi że wygram wycieczke do cieplych krajow:P