Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edc

Jak moge skutecznie i szybko zgubić cellulitis na nogach?

Polecane posty

Gość edc

prosze pomóżcie, proszę o jakąś tanią i skuteczną kurację.co lepsze krem czy tabletki?

Gość edc
ale jakie?

Gość edc
tak, tylko tam piszą te same mądrości co w gazetach, a ja vwoję opinię osoby która naprawdę sie go pozbyła a nie suche teorie.

Gość edc
tylko że w moim zapyziałym mieście jest basen ,ale o areobiku w wodzie to tu nikt nie słyszał.zostaje mi tylko pływanie, ale tego akurat nie umiem.

Gość Słoneczko 1000
kup sobie vichy rewelacja. Na allegro w saszetkach jest tanio

witam,byc moze rozczaruje wszystkich ale uwazam ze cellulitis jest dziedziczny(zalezy jeszcze jak dlugo go posiadamy} ja mialam go od 18 roku zycia.Sprawdzilam wszystkie metody:laser,detox,masaze,cuda-wianki w stylu owijania sie folia itd.i...nic.Dieta tez nie pomaga.Mozna go delikatnie zmniejszyc np.masazem z soli morskiej.Ostatnio kupilam herbatke inneov ,jest dosc droga okolo 100zl i starcza na miesiac ale jakies tam efekty byly.Ja polecam masaze sola i walka od wewnatrz czyli oczyszczanie organizmu z toksyn,picie wody,aerobik w wodzie!Nie zlikwidowalo mi cellulitu ale znacznie zmniejszylo.Teraz jestem na etapie kosmetykow ATW.

rowerek rowerek i jeszcze ras rowerek, jak nie masz czasu to przed snem pol godzinki machac nozkami w powietrzu, jak w podstawowce na w-fie. Zero soli, calkowicie wykluczyc, zero kawy, duzo wody. Mozesz stosowac kremy i inne cuda zeby poprawic sobie samopoczucie i zeby zadbac o skore a nawet przyspieszyc efekty cwiczen ale nie oszukujmy sie bez cwiczen i diety sie po prostu nie da. Ja cellulit mialam od kiedy pamietam, mimo tego ze jestem bardzo szczupla osoba i wlasnie cwiczeniami sie go pozbylam. Do masazy zatrudnilam chlopaka ( Przyspiesza efekty - masaz, chociaz chlopak moze i tez:) ) Zycze powodzenia