Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*judyta

kobiety ciezarne czemu wy jeszcze nie śpicie ???

Polecane posty

późna pora a wy nie łóżkach, kobieta brzemienna winna wypoczywac a nie sleczec do 23 przed kompem to nie zdrowe napewno i nic dobrego nie przyniesie

Gość oo oo raaany
Jak bedziesz w ciąży to zrozumiesz. Poza tym lze teraz wygodnie na przed laptopem-----widzisz w tym cos niezdrowego? :-0

czesc acha zadałam takie pytanie a tak z ciekawosc, tak mi przemkneło przez mysl, bo niektóre kobietki w ciazy sa senne i juz o 21 spia a tu czasami do póżna siedza pozdrawiam ciezarne paulka kurcze tak mało snu ci wystarcza, ale ty jestes wytrzymała trzymaj sie 🌻

a dzis jakis mały ruch tu na kaffee. kurcze zdrzemnełam sie popołudniu i nie chce mi sie spac teraz ale zjadłabym cos za to ale o tej porze niewskazane

*judyta_ a co TY taka milutka ? :P nie w twoim stylu a moze przeszłas na \"strone wroga\":P;)??

paulka nie przewidzisz w ciazy wszystko sie zmienia, jak ci tyle snu wystarcza to widocznie twoj organizm nie potzebuje wiecej ale o 4 to penie spisz jeszcze lekko tak do 7-8.00 bo co tu robic o 4 rano.ciemno, zimno. no ale najwazniejsze zeby sie nie dac i jakos to przemóc i zeby dzieciatko było zdrowe.papatki

eee tam acha miałam doła i tyle z natury nie jestem wroga napisałam ci na czerwcówki. czasami lubie byc złosliwa ale nieszkodliwa hey jak tu sie zmusic do spania bo jak pojde późno to jutro znow wstane o 11.00

paulka to marsz do wyra.....lez ile mozesz bo poźniej zatesnisz za tym ;)

Gość loooolll
paulka123 - fascynujace zycie prowadzisz...potem mezusiowi obiadek i psu kabanoski,potem posprzatam upiore uprasuje psa na pole znowu wywale a potem juz maz z pracy wraca i kolecje robie a potem juz taka zmeczona ze spac......?:D

Gość loooolll
paulka123 - nie obrazaj sie przypadkiem, to taki luzny zarcik byl z mojej strony:)