Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Kto ma w pon CIĘŻKI EGZAMIN ? wspierajmy się

Polecane posty

ja mam :( brrrr brrr.. będzie ciężko...mało robilam w trakcie semestru ...delikatnie mówiac ...wspierajmy sie ja: literatura ... a wy ?

Hej!!! JA też mam w poniedziałek ciężki egzamin, chyba najcięższy spośród wszystkich czterech. Pierwsze koty za płoty :-D

witajcie,ja tez mam ciezki egzamin, wlasnie powtarzam i zostaly mi same beznadziejne tematy do nauki,bleee, jak napisze go to bede happy... ciezki jest bo tematow sporo a kobieta ocenia odpowiedzi jak chce :(

Cameron22 --> a jaka literatura? Ja mam w poniedziałek test z dramatu XX w. średnio ciężki, ale wsparcie nie zaszkodzi ;)

w poniedzialek mialabym ciezki egzamin, gdyby nie to, ze zdalam zerowke :classic_cool: to zreszta nie jedyny egzamin, jaki zdalam przed pierwszym terminem. wszystkim zycze, aby umieli sie tak ustawic podczas sesji, jak mnie w tym semestrze, ale dodam, ze nie da sie tego zrobic, jesli sie caly semestr obijalo i nie chodzilo na wyklady. :) :classic_cool:

To dobrze bo wsparcie mi potrzebne. Boję się jak cholera jeszcze bardziej niż przed maturą, ale nie mogę tego spotkania spalić, bo nici z moich życiowych planów :( Coś na stres może?

ja mam w poniedziałek poprawke...drugi termin, jak mi nie pójdzie to zostana mi juz wtedy tylko pacierze...:| zajebiście