Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaksos

Kosmetyczka, koszta

Polecane posty

Gość Jaksos

Mam pytanko do Was kobitek, mianowicie ile mnie będzie mniej więcej kosztowała wizyta u kosmetyczki? Chodzi mi o zabieg oczyszczający twarz z pryszczy. Słyszałem coś o jakichś kwasach. Ile to kosztuje i czy faktycznie pomaga, Wy na pewno się znacie najlepiej:) Pozdrawiam

Gość uhfhvjfh
mój brat miał robione ziabiegi na oczyszczanie twarzy ale mial za darmo u sąsiadki i to nie jest tak ze pójdziesz na jeden zabieg tylo jak zaczniesz tio jush tak kilka razy w tygodniu a potem jaks ei skonczy seria tio za kilak miesiecy trzeba to powtórzyc

Gość nie jesteś gruba ale za to
50-100zł

Gość Jaksos
50zł-100zł za jeden raz?? i tak kilka razy w tygodniu??

Gość uhfhvjfh
po co ma płacic za kosmetyczke jak am za darmo do teg solarium itp a ile to kosztuje tio chyba sie przelicza tak an minuty jakie lasre odlicza itp potem naswietlanie zebys ie lepiej zagoiło

Gość Jaksos
kilkaset złotych to dla mnie "trochę" dużo, a jedna wizyta coś daje?

Gość Jaksos
Nie mówię tutaj o Tobie, ja nie mam tego za darmo, a poza tym nie interesuje mnie solarium tylko zabieg kosmetyczny...

Na pierwszy raz polecam mikrodermabrazje+kwasy migdalowe. Zabieg przyjemny, buzia lekko zaczerwieniona przez 2 godzini a potem wyglada slicznie. Ja jednorazowo mialam robione 4 zabiegi w ciegu 2 tygodni i jeszcze kolejna seria mnie czeka za 3 miesiace, ale ja pozbywam sie dziurek po ospie(mam 6 niewielkichsladow na buzi) i musze powiedziec ze efekt niezly. Po kolejnej serii blizny powinny zupelnie zniknac. Jesli chodzi o zwykly efekt oczyszczaenia to w zupelnosci wystarczy taki jeden zabieg na 3 miesiace. Koszt 1 zabiegu 200zl ale efekty super!

Gość Jaksos
Hallo Halo, dziewczyny powiedzcie proszę...

Gość uhfhvjfh
jedna wizyta nic nie da ;/ bo na poczatek rozszerzy ci pory i twarz nie bedzie z ładniw wyglądac dopiero po nastepnych zabiegach cos zaczyna skutkować najlepiej idz i sie zapytaj o to jakiejś kosmetyczki ile by to kosztowałio ile zabiegów by było i jakie przedewszystkim i co ile se je trzeba powtarzac zeby utrzymac efekt bo wiadomno te trądziukus ie nie da zniszcyc to samo musi przejśc zawsze tak jest to sa chormony można go tylko złagodzic i zrobic tak aby nic nowego ie wyskakiwało

Gość Jaksos
200zł... Kurcze, myślałem że to trochę tańsze, ale cóż, jakoś nazbieram...

Gość Jaksos
dzięki dzięki