Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NewYorker2007

od kiedy zakrada się nuda w związku?

Polecane posty

Gość NewYorker2007

jestem z facetem 2 lata i nie jest już taki napaleniec jaki był...ogólnie się zmienił... skoro zmiana nastąpiła po 2 latach to chyba coś nie tak...kiedy zlookaliście pierwsze takie objawy u siebie w związkach?

Taa Wy za to jesteście niezmienneeeeeeeeeeeeeee.......... bezmyślne analizatorki................

Trywialne ale pewna jest tylko śmierć i ......podatki :) a poza tym Panta Rei.............

Gość smoknaj
...zakochanie jest to psychoza fizjologiczna trwajaca ok.8 miesięcy, potem schodzisz na ziemię i świat nie jest już taki różowy jak na początku, a partner zaczyna nas... irytować... czasami wkurzać... a wiesz dlaczego?... po pierwszym zauroczeniu zaczynamy dostrzegać wady ukochanego, feromony opadają...no cóż...miłość jest ślepa, a więc to tylko chemia... utrzymanie związku irozwiązywanie ewentualnych problemów to prawdziwa sztuka kompromisu....

Gość aanaugi
już trochę sie poznaliście, dotarliście, zaczyna brakowac świeżości doznań i czegoś niewiadomego, pierwsze zauroczenie minęło moze czas na coś głębszego ale i niestety bardziej stonowanego....

Gość aanaugi
smoknaj--->pieknie napisane....

Gość A U MNIE
a ja z moim partenerem nie potrafimy sie sobą znudzić, nie wiemy co to rutyna i ciagle jestem zaskakiwana do tego stopnia, ze to juz staje sie nudne:D:D;)