Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochaaaa

Do tych co maja koronki

Polecane posty

Gość gochaaaa

ja mam i dlaczego kolo dziasla widac mi takie czarna ,zauwazylam ze nie ktorzy co je tez maja , tez maja takie czarne , a sa t tacy co maja koronki a tego czarnego nie widac , jak jest u Was ? bo mnie by sie podobalo , jak nie widac , wtedy sie ma wrazenie , ze to swoj zabek :)

to zalezy z jakiego materialu ja zrobiona ,ja pierwsza koronke mam taka ze nie ma tego czarnego rantu a w drugiej mam z tym,ze widze to tylko ja po wiekszym wppatrzenmiu sie inni tego nie widza jak sie usmiecham

Gość kiki23
hej, ja mam takiego zniszczonego ząbka że będe musiała też mieć koronkę. na razie lecze kanałowo, a powiedzcie mi jakiego rodzaju macie te koronki tzn z czego i ile zapłaciłyście za tą koronkę? i za jej założenie? prosze bo nie wiem czy mnie stac bedzie.lecze się prywatnie.

Gość gochaaaa
renka - ja mam wrazenie , ze to nie tak , ze nie chodzi o material,bo ja mam koronki porcelanowe , drogie,a chyba takie sa najlepsze wiec czy to znaczy , ze mam je zle zrobione ?

Może jest przymocowana na cement, wtedy poprostu ten cement spod niej prześwituje. Ja mam tak samo niestety. I to w górnej dwójce i widać to przy uśmiechu. No, ale też trzeba się bardzo przyjrzeć, żeby to zauważyć...

gocha to nie tak ze jest zla czy gorsza ,jest porcelanowa a to najlepszy material tylko porcelana jest biala w tej czesci widocznej a ten gorny fragment ktory jest wcisniety pod dziaslo jest taki metaliczny i daje efekt przeswitu przez dziaslo ,ot co ,chyba ze jest to jakos razaco widoczne to moze trzeba reklamowac ,ja widzialam nim mi nalozyla dentystka i tak bylo zabekna gorze metalowy-toco pod dziaslo a reszta biala i cala ta koronka byla metalowa w srodku jak zajrzalam a otoka naokolo biala....