Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjaaa

krwawienie przed miesiączką

Polecane posty

Gość Majjaaa

Od kilku miesiecy na 1-2 dni przed miesiaczka pojawia sie u mnie skape krwawienie. Krwi jest niewiele, raczej ciemnego koloru. Po tych 1-2 dniach pojawia sie normalne krwawienie, bardziej obfite, z krwia czerwonego koloru. Czy ktoras z Was przechodzi moze cos podobnego? Powinnam sie obawiac? Czy "normalnie" to tez sie zdarza? Takie objawy obserwuje u siebie od ok. 6 miesiecy.

ja tak mam od wiekow!np.podpaska czysta a tylko po podtarciu tak jest i tak ze2 ,3 dni i dopiero normalny okres albo wogole tydzien takich brazowych fest uplawow....mam zaburzenia od wielu lat i to pewnie od tego ,mam tez dlugie cykle42-50 dni

Gość macie sposób
to sie zdarza, nie jest objawem choroby.

Gość Majjaaa
Uspokoily mnie Wasze komentarze... dzieki! Bo od jakiegos czasu mocno sie niepokoilam...

Gość a ja juz od ok. pół roku
mam atk, ze PO okresie mam takie krwawienie małe kilka dni... Mysłąam, ze to owulacja, ale okres mam dopiero 20-25 dni po tym krwawieniu, wiec za długo jak na owulację. Plus boli mnie jedne jajnik, chyba coś mi się schrzaniło ZNOWU z hormonami, bo mam pryszczy więcej i w ogole:( Bu. Nie chcę znowu brac hormonów:(

Gość Majjaaa
A myslicie, ze takie krwawienia przed miesiaczka moga byc tez sprawa zlego dzialania hormonow? Bo z cera nie mam wlasciwie zadnych problemow, kiedys bylo roznie... No i poza tym - nie biore tabletek, nie wspolzyje. Samo tak moglo sie porobic?

No własnie! Ja też mam coś takiego od kilku miesięcy. I dziś znów własnie to samo - jeszcze nie miesiączka, tylko takie krwawienie brązowe - prawie jak upławy - a miesiączka za 3-4 dni dopiero... Ciekawe.... Jestem rok po porodzie, przedtem tego nie było, pewnie po porodzie nastapiły jakieś zmiany...

mam doswiadczenie w tym temacie... coś mi świta, ze to niedobory progesteronu...

badalam nie raz od lat mam zaburzenia a w badaniach wychodzi ok ,oprocz takich rewolucji hirsutyzm mimo ze testosteron w normnie

taka moja uroda ,ale bywaja i normalne cykle i prawidlowe krwawienia ,jak ja je wtedy kocham!

no to czyli nine mozna wykluczyc, ze to nie jest spowodowane skokami hormonow... strach sie bac :(

No ale jestem w takim razie uspokojona, że to sie zdarza nie tylko mi... Mówicie, że trzeba sie poseksiś...? Mąż sie ucieszy :-)) A niedobór progesteronu lub czegoś innego to u mnie prawdodobne, bo mam problemy z cerą - takie wielkie bolące wypryski, niby nie trądzik...

Gość Majjaaa
Wlasnie trwa u mnie takie brazowawe przedmiesiaczkowe krwawienie... Jak sie ono pojawia, brzuch jeszcze nie boli - potem dopiero zaczyna razem z "normalnym" krwawieniem. Mowicie, ze to brak progesteronu? Nie wiem, jak u mnie z poziomem hormonow, nigdy tego mi nie badano... Ale cere mam ostatnio sliczna, kiedys mialam wypryski, teraz prawie sie to nie zdarza.

Gość pikka
A jesli jeszcze nie mialam miesiaczki a wystepuja u mnie takie nie wielkie krwawienia to cos zlego. Mam 11 lat. Gdy sie podcieralam to zauwarzylam .