Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulek 22222222

Co to znaczy COMBO? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Anulek 22222222

Powiedzcie mi proszę, bo się trochę na tym nie znam :P Czy jak kupię sobie nagrywarkę combo to będę mogła na niej oglądać filmy zarówno w formacie DVD jak i w Divixie? I czy to samo dotyczy nagrywania, tzn. czy będę mogła nagrać płytkę DVD i CD też? Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam! :)

Gość Anulek22222222
A juz wiem combo to znaczy stosunek analny. Spytalam sie mojej siostry.

Gość asdewa
tak. jak masz naped combo, to mozesz ogladac i nagrywac plyty zarowno cd jak i dvd.

Combo odtwarza CD i DVD, ale nagrywa tylko CD. Jest to taka przejściowa forma z czasów, gdy nagrywarki DV były horrendalnie drogie. Sprzęt jest już obecnie tak tani, że warto kupić prawdziwą nagrywarkę DVD.

Gość halllama
Opel Combo.

Gość Anulek 22222222
Aha, a nagrywarka DVD łączy w sobie to wszystko, tak? Tzn. odtwarzanie i nagrywanie obu rodzajów płyt (DVD i CD). Dzięki monitorek za fachową poradę, bo ja się już w tym wszystkim pogubiłam :) Teraz rozumiem (mam nadzieję ;), dzięki :) Pozdrawiam! 🌻

Gość Anulek 22222222
Dziękuję Ci pięknie raz jeszcze monitorek, co ja bym bez Ciebie zrobiła ;P Kompletnie się na tym nie znam niestety :( Zaskoczyła mnie cena, bo szczerze mówiąc myślałam, że jest to koszt wyższego rzędu! Fajowo, teraz już wiem czego szukać. Dzięki, pozdrowionka! :)