Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaramSIEteż

Do Staraczek

Polecane posty

Gość StaramSIEteż

Od lipca staramy się o dziecko i jak narazie to nic z tych starań oprócz @ nie ma.Dziewczyny jak sobie radzicie z tym problemem, ja czuję się taka przydołowana i rozczarowana..

Gość vty
a robiłaś sobie badania na poziom hormonów ? często tak sie zdarza u kobiet, że mają podwyższoną prolaktynę (ja tak mialam), lekarz przepisal mi bromergon i w następnym cyklu dzidziuś został poczęty :)

Gość mamuskahty
tylko nie ywywaj innych z tego zdolowania bo wam odbija z braku dzieci

Gość StaramSIEteż
nie, nie robiłam żadnych badań.Myślę żeby iść do ginekologa,problem polega na tym że niedawno przeprowadziliśmy się do Wrocławia i nie bardzo wiem do jakiego ginekologa się wybrać.W każdym bądz razie jako dziecko miałam niedoczynność tarczycy(została wyleczona),ale może coś znowu jest nie tak.Nie wiem już sama. vty a ile kosztują takie badania?? dzięki ;)

A może skorzystasz z testów owulacyjnych? Będziesz miała pewność że dobrze określasz owulacje. Polecam ten sposób. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.