Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnqq

Ile spośród was jest w związkach bez uczucia?

Polecane posty

Gość takie związki
są wszedzie zwłaszcza małżeńskie

Gość Jedna z ....wielu
Przez 22 lata byłam w takim związku czyli przez caly czas trwania swojego małżeństwa. Uważam,że kto jak kto, ale ja doskonale wiem jak to jest i mogę dużo powiedzieć na ten właśnie temat. Wiem jedno, TAKI ZWIĄZEK NIE MA SENSU!!! Dlatego w końcu postanowiłam się rozwieść i zakończyć ten nieudany etap swojego życia. Sama sie dziewię, że odważyłam się to zrobić, ale do tego musiałam poprostu dojrzeć. Uwierzyć, że jestem coś warta i sobie sama poradze. No i udało się!!!! Jestem już dwa lata po rozwodzie, sama utrzymuje dzieci /mam aż 100zł alimentów!!!/ i wierzcie mi jestem nareszcie szczęśliwa!!!!! Więc drogie dziewczyny nie łudzcie się, że potraficie zdziałać cuda i odmienicie swoje życie przy boku faceta, który Was nie kocha. To nie prawda bo pamiętajcie DO TANGA TRZEBA DWOJGA!!!! A życie w związku bez uczucia nie ma sensu!

Gość Gizzelle ta od nous sommes..
nie byłam nigdy Al;e wiem, ze wiele kobiet wychodzi za mąz, choc wie doskonale ze nie ma tu miłosci np z jej strony, zafascynowana jest jego pozycja i jakie super zycie bedzie z nim miała tak i 90% malzenstw jets takich, ale wiele z nich niedbało a była miedzy nimi wzjamenosc..

Gość ja też jestem w takim związku
ale tylko dlatego że mój facet jest niski! Ma tylko 169 cm wzrostu i dlatego mnie fizycznie nie pociąga. Ale jest super z charakteru, niestety przez wzrost go nie kocham :(

Gość a mądra inaczej kasia
znów sie produkuje, jak tam twoja psychologia... skoro sie zastanawiasz, nie kochasz i jesteś..... szczerze po dzisieszych twoich wystepach: smiało mozna napisać: głupia jesteś!!!!!!!!!!!!!!!

Gość flore
ja też.... a dlaczego? bo do tej pory nie pojawił się związek z uczuciem a że nikt nie lubi być sam, to miło jest spędzić czas z kimś z kim fajnie się rozmawia, można gdzieś razem wyjść itp oby tylko nie wpaść w pułapkę