Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIENAWIDZE SWOJEJ TWARZY

NIENAWIDZE SWOJEJ TWARZY

Polecane posty

mam 28 lat i pryszcze, przebarwienia, zaskorniki, plamy, do tego wyciskam te cholerne pryszcze, bo k***ica mnie nosi jak je widze...teraz juz moja skora jest zmasakrowana i o wiele wolniej sie goi niz kiedys....nienawidze siebie i swojej twarzy...nie piszcie mi tu o zadnych cudach na kijku, bo wszystkie te "cudowowne" specyfiki, ktore sa dostepne na runku juz wyprobowalam i G***O, dermatolodzy tez mi guzik pomogli....normalnie wierzcie mi, jestem tak zdolowana, ze odechciewa mi sie powoli zyc...prosze jeszcze raz, nie dawajcie mi zadnycn rad, bo ich nie potrzebuje, zreszta juz i tak je wszystkie stosowalam...po prostu musialam to z siebie wyrzucic, chociaz wcale nie zrobilo mi sie przez to lzej...

Gość Jamilahh
a stosowałaś u dermatoloa wysokoprocentowe kwasy? Głębokie złuszczania? Laser? Bo to naprawdę potrafi przy odrobinie wytrwałości zdziałać cuda :) Głowa do góry ;)

Gość trolaaaaaaaaaaaa
Ja sie na takie zabiegi pisze! Zaczynam dbac o swoja cere! Napiszcie jakies sposoby na gładka cere bez przebarwien i porów????????

Gość poki co nie wyciskaj i nie ryc
zrob piling, naloz troche samoopalacza, jutro zasmaruj fluidem - efekt moze nie oszolamiajacy ale bedzie

Gość ja tezzz
ja mam 18:( i to samo, zaczyna mnie wlasnie wysypywac, juz 3raz biore antybiotyk i popadam w depreche:( jak tu zyc?? moje zycie to jedna, wielka udreka:( lecze sie u dermatologa prawie 2 lata i... chyba bede musiala cale zycie:(

Gość 2007.
Tez nienawidze swojej cery Bo twarz mam bardzo fajna, ale co z tego jak cera zjebana

Gość ja jestem_24
może to czasem przez nieodpowiednie fluidy albo kremy? MOże twoja skóra potzrebuje trochę oddechu od tych wszystkich udziwnień? Ja np. żadko się pudruję a jedynie używam w zimie kremu ochronnego a latem nawilżającego ale z serii nivea albo bambino po prostu (teraz jest ten nowy nawilżający). Poza tym powinno się zrobić co jakiś czas oczyszczanie cery u kosmtyczki.

Gość trolaaaaaaaaaa
Nie wiem czy pozbede się tych nierowności na twarzy??? Mam przebarwienia i pory. Jak myslicie mogę mieć gladka cere? Ile kosztuje zagieg u kosmetyczki???

Gość JEDNO DARMOWE I SPRAWDZONE
poczytaj tematy o urynoterapii... PRZECZYATJ!

Gość bambino zawiera parafine
przez co wysyp gwarantowany

Gość Dobra rada skorzystaj
a zobaczysz jaką piękną będziesz miała cerę. Pij alveo to zioła oczyszczające organizm i przywracające równowagę - homeostazę organizmu. Na początku musisz liczyć się z nasilonym wysypem pryszczy, to efekt odtruwania się organizmu ale później jest coraz lepiej, ja teraz mam piekną zdrową bez przebarwień cerę. Zresztą alveo pomoże ci nie tylko na pryszcze ale da twojemu organizmowu siłę na pozbycie sie wszelkich dolegliwości.

Gość gdzie i za ile to kupie
???

Gość wy tak powaznie z ta uryno-
terapia?????????? Przeciez uryna to toksyczny odpad organizmu!!! Kto to wymyslil, ze ona pomaga na cere?????

Gość jedno darmowe
poczytaj chociaz 10 pierwszych stron topicu ktory podalam a nie bedziesz miala zadnych watpliwosci.. a jesli chcesz sie dalej meczyc ze swoja cera to nie czytaj, szkoda Twjego czasu

nie jestem autorka topiku, ale z ta urynoterapia to przeszadzacie i to jest chore@!! Zaden lekarz nie potwierdzi zbawiennego i leczniczego dzialania moczu, BO ON NIE ISTNIEJE! A jesli "pomaga" jest to zwykla naiwna autosugestia i efekt placebo. To tyle z mojej strony.

Gość jedno darmowe
nienawidze ludzi z ciasnym umyslem :O:O:O moze chociaz autorka bedzie madrzejsza

Gość jedno darmowe
z reszta nie czytalas tematu wiec sie nie wypowiadaj a temat czegos o czym nie masz pojecia a co jest stare jak swiat. z mojej strony to tyle

Gość Dobra rada skorzystaj
Alveo w aptece kosztuje 175 zł (starcza na miesiąc) ale można kupować taniej po wykupieniu karty rabatowej. No i jeszcze musisz wiedzieć, że minimalny okres oczyszczania to 4 miesiące picia alveo a najlepiej nastaw się żeby pić te ziółka stale.

jedno darmowe- spokojnie kolezanko, nie unosc sie tak:) smaruj sobie buzie czym chcesz, ale troche uwazaj z dawaniem takich rad, bo ludzie moga sobie dziwne rzeczy o tobie pomyslec.

Gość jedno darmowe
zdenerwowalam sie bo nie lubie jak ktos od razu neguje cos o czym nie ma pojecia. jak sie o tym dowiedzialam to tez sie skrzywilam i nie moglam przekonac ale po przeczytaniu powyzszego tematu i ksiazki o urynoterapii sama zaczelam ja stosowac i jestem pod niesamowitym wrazeniem efektow. a jesli ktos walczy od wielu lat z tradzikiem/lub innymi dolegliwosciami i nic mu nie pomaga to jest w stanie wprobowac wszystkiego byle by tylko sie wyleczyc. a co do tego ze ludzie moga o mnie cos dziwnego pomyslec-nie obchodzi mnie to-uciesze sie jesli komus to pomoze bo wiem co to jest tradzik...

Przeczytalam kilka pierwszych stron o urynoterapii i chyba jednak na nia sie zdecyduje...bo nie wiem po prostu juz co mam robic...u mnie nawet nie tradzik jest najwiekszym problemem, ale to, ze po kazdej krostce, nawet malenkiej pozostaje czerwona plama, a po niej przebarwienie...wiem, ze to moze byc moja wina, ze skora po prostu rozleniwila sie i nie regeneruje sie tak jak powinna, bo za duzo drogeryjnych G***EN na nia wiecznie stosowalam....i regeneracje przebiega masakrycznie wolno i jakby przestaje na pewnym etapie...w obec czego mam na twarzy ze 30 czerwonych a moze i wiecej plam, naprawde ...:( Jedno darmowe, prosze poradz mi jak mam zaczac stostowac urynoterapie, zaczac od przemywania czy jak? Prosze oi twoja rade...

Gość gazela zlocista
szczyny na twarz jejku jacy ci ludzie pojebani sa:D

Gość gazela zlocista
zrob eksperyment wlej do kwiatka mocz i zonaczysz czy ten kwiat bedzie piekniejszy czy poprostu kwiatek umrze,przeciez mocz jest zrocypomysl jak moze ci pomoc na cere dziewczyno?tylko dobry peeling

Gość mądralinska
ojeejku szczyny na twarzy :/ faktycznie straszna rzecz już gorsze papierosy wdychasz to czym się szczury zabija :P

Gość gazela zlocista
a tak bo poprostu niektorzy to maj pomysly ze szok -moze kupa jako maseczka jeszcze p:D

jesli nie macie nic do powiedzenia to prosze nie udzielajcie sie na tym topiku, bo nie jest dla was i nie chce zebyscie na nim siedzialy. Takie ograniczone osoby jak wy nie maja pojecia jak ciezko jest mi z tym zyc, jak to jest gdy czlowiek wiecznie musi ukrywac twarz pod tona tapety, a na dworze szczelnie owijac sie szalkiem zeby tylko nikt nie zobaczyl jak wyglada jegi prawdziwe oblicze...dla waszej informacji taki ktos chwyta sie najmniejszej, najcienszej i najbardziej kontrowersyjnej deski ratynku, ale takie jak wy - puste, ograniczone i aroganckie nigdy tego nie zrozumieja....

Gość mądralinska
jeśli to by sprawiło że moja cera byłaby w idealnym stanie , to nawet gównem się mogę wysmarować :P i nie wierze że Ty nie ludzie robaki i wnętrza zwierząt jedzą dla pieniędzy ,