Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa bardzo

Seksturystyka kobiet. Czy są tu osoby, które były?

Polecane posty

Gość ciekawa bardzo

Ostatnio się popularyzuje dziewczyny? Co sądzicie o tej formie?Ja włąśnie myslę nad takim wyjazdem.....

Gość pooowiedz
a co to jest? Bo nie wiem. Nie słyszałam.

Gość pooowiedz
fajne ;) naprawdę ;)

Gość znudzonamezatka
Mi się podoba ten pomysł. Ta seksturystyka ech.... już będę odkładać kasę na taki wyjazd W końcu będę mogła być sobą, a nie udawac słodką kobietkę bo jak pokazesz się z innej strony to cię do koscioła nie wpuszczą. Polska to zakłamamny kraj taka jest prawda. Sąsiadka dostrzega belkę w twoim oku ale w swoim już nie widzi. U nas jeden próbuje dowartosciowac się drugim, a tam jest inaczej ...myślę , że przyjemniej..... i na pewno skorzystam z takiego wypadu to się nazywa relaks -lepszy on kremu na zmarszczki

Gość ciezko powiedziec
można spróbować...tylko ryzyko chyba duże, jakis HIV

Gość Szlauch Ogrodowy
"Pamiętaj, żeby dawać tylko tym, którzy kaszlą".

Gość accadc
Ja tam jak potrzebuję przerwy, relaksu, czasu dla siebie... nie pakuję się w dodatkowe kłopoty emocjonalne. Jadę w pizdu, sama, gdzie mi przyjdzie do głowy i od ludzi trzymam sie z dala a bron boze zeby ktos chcial sie do mnie dotknac. Juz niedlugo tylko stoki narciarskie i ja (tlo ludzkie, w tym faceci rzadni przygody, mnie nie obchodzi).

Gość j.w.
"żądni przygody" czyli "zadni przygody" mialo byc, ech....

Gość Do znudzonej
Wcale ci sie nie dziwie, ze jestes taka sfrustrowana.Taka tepa i ograniczona kobiete mogl poslubic jedynie desperat onanista.Prosze cie, nie proboj wiecej wypowiadac sie publicznie.

Gość uta34
może chce się wyszaleć:) wyskakać:)

Gość a HIV krąży
:-oTo juz wolę wibratra niż seks z obcym facetem:-PBrzydzą mnie też faceci,którzy często zmnieja kobiety,zaliczją je:-ow życiu nie dotknęabym fiuta który byl w wielu innych cipkach:-pJa chce być pierwsza dla mojego faceta i on też musi być dla mnie pierwszy,nieużywany....

Gość Obsawiam zakłady czy
no widzisz to jest dla nich coś nowego, fajnie jest byc dymanym na plaży gdzieś w afryce i sobie mysli...ło ale jestem na topie uprawiam seksturystyke, piprzy mnie murzyn...odjazd!!

Gość ponad 50
doroslych mieszkancow afryki w niektorych krajach ma hiv... zastanwocie sie jaki procent ma tych co ruchaja za kase :>

Gość kurortsex
wszystkie wyzwolone panie w wieku do 40 lat zadbane,szczuple.znudzone,ciekawe nowych przygod,majace ochote na 30 letniego,doskonale rozumiejacego kobiety przyjaciela nie tylko od "kawki" ;) zapraszam!panie nie spelnaijace powyzszych zalozen przepraszam ale ja tez czerpie z tego przyjemnosc a takie lasnie mam preferencje...maz sie nie sprawdza bo jest starym dziadem ktory zarabia kase i posuwa asystentke z firmy?jestes inteligentna,swiadoma swoich pragnien,chcesz zabawic sie na swoich warunkach?whatever...zapraszam!kurortsex@gmail.com

Gość ASIA 33
tak byłam w takich krajach. wyjezdzałam zawsze sama,aby być niegrzeczna dziwczynką. raz ,ze jest to super przygoda i mozna zapoznac sie ,a dwa super doznania. najwieksze miałam w turcji gdzie poszłam do łóżka z dwoma i naprawde przezywałam super orgazmy. nie załuje żadnego mojego wyjazdu ,a do turków mam miły sentyment

Gość gość
c**odajki z polszy

Gość gość
Znam takiego lachona co tak wyjeżdża k***ić się. Kiedy się o tym dowiedziałem to poczułem obrzydzenie do niej. Fuuuu z tymi brudasami.

Gość gość
A ja przed ślubem byłam 2 razy w Egipcie i raz w Grecji. Oj działo się :) Teraz jeżdżę z mężem, wcale nie uważam że jest fajtłapą jak to piszecie o polakach.... Po prostu urlop w ciepłych krajach sprzyja dobremu seksowi. Człowiek jest wyluzowany i taki napalony, chce się tego po prost i tyle. Szkoda mi tych co nie mogą i zostaje im pisanie po forach z zazdrości - ale tak już jest w życiu - atrakcyjni mają seksu ile chcą, a ci nieatrakcyjni mają mało albo wcale. :( Ja nigdy nie miałam z tym problemu - mogłam sobie przebierać i wybierać, to ja wybierałam kogo i kiedy zaliczę.... Niektóre koleżanki mają gorzej, ledwo męża znalazłyprzed 30. Ale nic na to nie mogę poradzić, jedni rodzą się z urodą, inni z innymi zaletami.