Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irokez niebieski

Do tych, którzy narzekają, że zbyt szybko dochodzą

Polecane posty

Gość Irokez niebieski

Może zamiast narzekania, "przed" pomoglibyście sobie samemu z dwa razy? Nie wydaje mi się, żeby później pojawił się ww problem.

Gość Polemik
nie sądzę aby coś takiego pomogło.Po wszystkim kobieta zapyta- a gdzie śmietanka? Po dwóch samoobsługach wątpię aby jąderka zdążyły naprodukować ci na trzeci raz. Sam lubię pożądnie trysnąć tu i ówdzie,chć przyznam że dość szybko kończę.Żona twierdzi że jej to nie przeszkadza ale...........Ostatnio wpadłem na pomysł ze może wypróbować taki spray co to sprzedają dla "za szybkich" facetów.Czy ktoś to urzywał?

Gość A ja to
przestaje tryskac smietana dopiero po 5 - 6 razie tak ze u mnie to nie problem . Niech ktos napisze cos o tym sprayu bo tez jestem zainteresowany ...

Gość a ja też
chciałbym dowiedzieć się czegoś o tym sprayu. Czy ktoś coś wie na ten temat?

Ja mam 20 lat..i potwornie długo moge..:P hehe nawet ostatnio sie martwiłem..bo moja dziewczyna miała 3 orgazmy podczas jednego stosunku a ja tylko 1..heheh i co wy na to.?

Gość wolny00002
używalem sprayu, fakt można dugo,ale to dlatego że niewiele czujesz. Środek ten dziala znieczulająco i nie podobao mi się.

Gość a my na to
lila......a my na to ze twoja dziewczyna wcale nie ma orgazmu pochwowego ..moze pare drobnych ale burzy spewnoscia nie ma hiii

Gość pewnie mozesz dlugo
bo czesto sie onanizujesz. To normalne w tym przypadku.