Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Kto pali tak jak ja i stosuje pigulki?

Polecane posty

tyle sie naczytalam, nie wolno palic, chodzic na solarium, ogolnie opalac sie i jeszcze paru innych rzeczy, coś mi sie zdaje ze nie jest to zaden preparat XXI wieku :O

możesz palić- licz sie tylko z ryzykiem zakrzepicy mozesz sie opalac- mogą jednak pojawic sie plamy na skorze.. ja nigdy nie lubiłam sie opalac, a palenie rzuciłam. ważniejsze dla mnie jest by nie zajść w ciąże niz to by pomykać ze szlugiem albo świecić czekoladową skora w srodku zimy.

Moniak>>> palic, faktycznie pale, ale o opalaniu napisalam tylko jako minusie brania tabletek, lubie slonce ale wcale sie nie opalam, nie biegam do solarium, ostatni raz bylam moze 4-5 lat temu, w wakacje tez się nie opalam, mam wrazliwą skore, poza tym męczy mnie samo lezenie na sloncu, wole plywac, gdzies pojsc, nie mam manii opalania ;)

no to o co właściwie chodzi Ci w tym temacie? pigulki nie są idealnym środkiem- to każdy wie. mi to nie przeszkadza. no i ok.

Gość 2 faza
ja mysle, ze to jerst kwestai indywidualna... ja przez 6 lat brania tabsów nie unikałam słonca, paliłam i przezyłam.... Abstrahujac od innych porblemów ktore sie poajwiły po odstawniu....