Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczelny krytyk tego forum

Njabardziej kiczowate elementy wesesl.

Polecane posty

Gość debiczanka
zgadzam sie w 100%:)to nie bylo absolutnie tonemgniewnym"powiedziane w ramach wyjasnienia:) a co mam wstawic tak a propo w kropeczki?

Gość ja tarnowianka
Tarnowianin jestes z tarnowa???

Gość Najbardziej kiczowate
elementy wesela na które Was niestety nie stać :o '' sukienki jak księżniczki'', a jakie mają być ? już widziałam Waszą prostotę to nie wiedziałam czy wyć ze śmiechu czy z rozpaczy :D Te Wasze ślubiki na 30 sób , szkoda gadać Nie proście nikogo na te Wasze stypy bo to dla gości tragedia uczestniczyć w czymś takim :o

Gość wpis powyzej najbardzie...
to wlasnie apogeum kiczu

Gość Tarnowianin
..a wnoszenie szefowej kuchni/kucharki/na parkiet sali tanecznej na tzw.stolaty...jak dobrze,że wesel tego typu już prawie nie ma.....Pozdrawiam moje krajanki...piszcie dziewczyny,będzie wesoło:))

Gość jjjjjjjjja
samo wesele jest kiczem samo w sobie :o

Gość naczelny krytyk tego forum
u mnie w rodzinie wesela sa na 200 osob! i wszyscy sie dobrze bawia. Na szcxzescie z kuzynami i kuzynkami staramy sie unikac badziewia. tu nie chodzi o pieniadze, ael o dobry smak!

Gość debiczanka
ojjj no wiem:)z tym wnoszenie kucharki!!!matko:)w sumie jest smieszne na weselu -kazdy troszke wypity wiec...;)ale potem np na kasecie jak sie to oglada!!matko!!! tak sie teraz zastanawiam i chyba kiczowate to sa te kasety weselne kiedy kamerzysta nagrywa pijanego wujka krzysia jak lapie na sile ciocie krysie i daje takiego soczystego buziaka w policzek:)dla mnie to troche takie.. po jakims czasie leee;) i zeby nie bylo-u mnie w rodzinie wlasnie takie sa wesela-cala rodzine mam jak najbardziej "luzaka" ,ze wsi-nie jacys panstwo ot fajni normalni ludzie-ale jak potem ogladam ich na kasetach to normalnie..z jednej strony smiech ale z drugiej...kicz...ja bym chciala takie wesele bez tych wszytskich beznadziejnych zabaw itp, ale u mnie to nie przejdzie, wujkowie sami sklonni je poprowadzic, wiem ze na weselu bedzie smiesznie.... jedno jest pewne nie bedzie kamerzysty!!!!!!

Gość bzdura z tym przymierzaniem
sukien ślubnych! przymierzyłam już 3 nieswoje - dwie po ślubie cioć, trzecią po bratowej. Czwarta moja już wisi w szafie po ceremonii :)

Gość lornetka
najgorsze są te złote, plastikowe księgi z podziękowaniami dla rodziców. mało się nie posikałam ze śmiechu jak to pierwszy raz zobaczyłam. i jescze te dekoracje samochodu typu dwa przytulone słoniki czy pingwinki

Gość hehehehehehehehehehehehe
ja ksiag jeszcze nie widzialam ale musi to byc fajne;) za to widzialam takie super pekajace balony z ktorych sie wysypuje mnostwo roznych smiecie na pare mloda na poczatku wesela!!

Gość lornetka
są np na allegro, ostatnio widziałam je na wystawie i tak się zastanawiam jak to możliwe ze ktoś to kupuje, niby o gustach się nie dyskutuje ale to jest po prostu tandetny, pozłacany plastik udający książkę

Gość gumijagoodka
byłam w zeszłym roku na ślubie i panna młoda miała na sobie: - suknie lekko przykrótką, spódnica była jednowarstwowa na drutach, z marszczonym tiulem i niebieskimi kwiatkami, a gorset świecący i też tłoczony w kwiaty - na głowie diadem, welon, kolczyki i wisiorek z Jablonexu, rękawiczki z jednym palcem - było chłodno i zarzuciła na ramiona coś, co wyglądało jak łazienkowy futrzany dywanik, wiecie, taki kosmaty :) ale o gustach sie nie dyskutuje... Głupia cipa z niej i tak była :)

Gość wszystkie jestescie żałosne

Gość Joaśka z Warszawy
Kiczem jest nazywanie zespołu orkiestrą. Na weselu gra zespół, orkiestra może być jazzowa, dęta lub reprezentacyjna.

Gość ja-jaślanka
Kiczem jest fryzura panny młodej: koczek z baranich loczków, i dwie spiralki zwisające po dwóch stronach twarzy, a wszystko przylakierowane tak że aż się klei. Kiczowaty jest zwyczaj sadzania lalki na masce samochodu którym jadą młodzi, podobnie jak jakieś upiorne prezenty od gości w rodzaju złoconych sztućców, zdobionych szklanek (mam hutę szkła w okolicy to wiem) czy czajników z biedronki za 20 zł.

HAHAHA ALE JAZDA, SUPER TEMAT:) ZWLASZCZA ZE MAM SLUB ZA DWA MIESIACE, CHOCIAZ HUMOR SE POPRAWIE BO MAM DZISIAJ WISIELCZY:)

Gość niskoczolna
sztućce są OK co chcesz od nich? takie posrebrzane w eleganckim drewnianym walizce....nie przesadzaj.Te spiralki tez miałam na studniówcez 20 lat temu.No ale nie powinno tego tematu byc.Gusta są rózne.

Gość niskoczolna
a ten plastik udający książkę jakos sie widzisz sprzedaje.Przynajmniej jest namacalna pamiątka dla rodziców niz kwiaty 2 dniowe.

Gość niskoczolna
ela - dla niej słonik to kicz a plastikowa księga jest OK ola- dlaniej słonik jest Ok a plastikowa książka to kicz pytanie która z was jest kiczowata a która na topie? zenona- słonik jest kiczowaty , księga kiczowata ale za to beza suknia z falbanami jest OK adrianna- słonik jest Ok, beza jest Ok, ale balony sa kiczowate i księga więc która w końcu jest kiczowata?

kurde, chyba znalazlam \"swój topic\" :D niezla jazda juz tyle razy torpedowalam kicz, ze nie chce mi sie teraz powtarzac, ale jak mi sie cos nasunie to napsze

Gość niskoczolna
aaaaaa i czy katoliczka w bieli przy ołtarzu z miłości jest kiczowata czy lepsza niekatoliczka w czerwieni przy ołtarzu pod przymusem?

zmiana nicka z serebintina na niskoczolna nie pomoga styl wypowiedzi rozpoznawalny ale z gory przepraszam jesli znow czujesz sie urazona moja wypowiedzia