Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amancik z pomorza

Dziewczyny dbajcie o linie !!!

Polecane posty

Gość amancik z pomorza

to podstawa !!! dziewczyna mloda, a wlasnie takie tu przesiaduja MUSI byc szczupla. delikatnie zaokraglona takze moze byc bo to jest sexy :-) ale jak zanika talia, biodra sa szersze niz ustawa przewiduje to cos nie tak nie sadzicie ? dbacie o wyksztalcenie ( nie mowie o debilkach co skonczyly nauke na zawodowce ) wiec dbajcie i o figure :-) tyle jest miejsc gdzie mozecie zrzucic sadelko... lato za pol roku ( mam taka nadzieje bo przy obecnych zmianach klimatycznych to cholera wie kiedy i czy bedzie :-p ) nie chcecie chyba miec zbednego tluszczu ? kobieta powinna miec wyraznie wcieta talie !! zobaczycie jaka to satysfakcja latem wyjsc na plaze i nie wstydzic sie... schudnijcie a bedzie dobrze !!! pamietajcie OTYLOSC TO NIC INNEGO JAK ZANIEDBANIE !!! pozdrawiam dziewczyny dbajace o siebie :-)

Gość atrakcyjna kobietka lat 21
nie rozumiem Cie amancie, kazda szanujaca sie dziewczyna dba o linie trzeba na prawde nie miec honoru aby sie zapuscic.... a pozniej sie wstydzic 100% racji masz !!

a ja dbam i jestem b.szczupla ale nie rzucam sie z takimi textami do grubszych!!

Gość amancik z pomorza
Anitko ale ja nie najezdzam na to... sa rozne zboczenia, jednemu sie podobaja brudasy w glanach, innemu podobaja sie dziewczyny o gabarytach walenia :-p

Gość Internauta z miasta
A inni poprostu patrza na uczucia a nie wyglad :o Bo to nie najwazniejsze :o Jak widze te niektore lale zapatrzone w siebie i w to co jedza i ile zjedza i ze tego nie moga i tamtego ...Te ich kaprysy...Bez przesady...

Gość buehhehe
CHLOPCZE ALE TY JESTES PLYTKI SZKODA GADAC ZAJMIJ SIE SOBA A NIE WIDAC ZE MALO DOJRZALY SZKODA KONWERSOWAC NA TEN TEMAT NARA ALE SIE USMIALEM

Gość Karamba bamba
A ja mysle, ze amancik ma racje.

Gość monnnia
brudasy w glanach... co za łoś

Gość ma rację polać mu
:) popieram w 100proc!! :D

Gość monnnia
sorry, ja nosze glany, ale jak brudas nie wyglądam... jaki Ty musisz być pusty... ciekawa jestem bardzo jak Ty wyglądasz...

Gość buraku pastewny
idz na przeszczep mózgu i się umyj

Gość monnnia
tak mnie zastanawia swoją drogą... czemu ludzie uogolniają i nazywaja wszystko co nosi glany brudasami... No to jest dla mnie naprawde niepojęte... i taki ktoś jeszcze śmie taki temat topiku dawać... po pierwsze odsetek kobiet nie dbajacyh o linie jest naprawde nie wielki, wiec w ogole skad pomysł na taki temat...

Jeszcze coś znalazłam w wypowiedzi autora: *****\"nie mowie o debilkach co skonczyly nauke na zawodowce\"***** - chyba jesteś zbyt głupi żeby zdawać sobie sprawę że nie każdy ma możliwość skończyć liceum a co dopiero studia. Szkoda mi Ciebie facet, autentycznie, nie chciałabym spotkać takiego ******* na swojej drodze.

No chłopie(?)! z tymi brudasami w glanach to przegiąłes, że sie nosi glany to nie znaczy, że się od razu jest brudasem. Czasami szczupłe panie na szpileczkach tuszują niezbyt przyjemny zapach perfumami z Paryża, a efekt ... zostawiam wyobraźni...

Gość madzulka222
A ty chłopczyku jaki jestes że mówisz nam jakie mamy być??????????? Za 10 lat jak ci urośnie brzuch i bedziesz miał obwisły podbródek też ci ktoś powie żebyś dbał o siebie, a poza tym nie każdy jest idealny jeden jest szczuplejszy a drugi grubszy i życie było by nudne gdyby po ulicach chodziły same lale chude i zgrabne czasem nie ma sie wpływu na to jakim siejest moze jak któras mam brzusze to oki może go zrzućic ale sory z biodrami szerokimi to juz kobiety sie rodzą i dla takiego kretyna jak ty nikt nie bedzie sie zamartwiałn że są za szerokie wieć pomysl najpierw jak ty wygladasz bo po tym co piszesz odnosze wrazenie że jestes zakompleksionym bubkiem który nie wychodzi poza internet z takimi myślami!!!!!!!!!!!!!

Gość monnnia
no szkoda ze jeszcze tego nie zauwazylam... ;) ja studiuje ciezki kierunek i to ze daje sobie rade nie znaczy ze uwazam sie nie wiem za kogo, kto bedzie rozdzialal ludzi na tym po zawodowce liceum czy studiach... dodam ze moja najblizsza przyjaciolka nie ma matury :P i nosi glany :P i jest kobieca :P przy tym ... podobnie ze mna :P

Gość monnnia
Swoja droga... moim zdaniem jesli mowa juz o linii... to jedenym dobrze ja sa chude innym jak szczuple innym jak normlane a innym jak maja gdzie niegdzie wiecej :P no ja to tak widze... ja jestem chuda i sie ciesze... moja kolezanak jest przy kosci i tez sie cieszy... zadbana ladna i ma powodzenie...

Gość brudny waleń w glanach
Masz racje. Speszeli for ju zorganizuje akcje w tv trwam w ktorej bede nawolywac kobiety, zeby dazyly do idalu piekna wyznaczonego przez kogos tak wyjatkowego jak Ty. ha ha ha... koles moze najpierw spojrz na siebie. to indywidualna sprawa kazdego jak sie czuje ze swoim wygladem i co z nim zrobi.I daruj sobie te szowinistyczne teksty . jakby celem kazdej kobiety bylko tylko i wylacznie podobanie sie facetom. a poza tym chyba naprawde cioł z ciebie niezly, skoro uzalezniasz poziom inteligencji od ukonczonej szkoly.

Gość do BMI
a jakie ty masz BMW ? A może w ogóle nie masz ? Pewnie to drugie...

Gość Boże Drogi
Dajcie mu spokoj! Dlaczego reagujecie tak ostra krytyka na jego opinie?? Facet apeluje tylko by kobitki dbaly o siebie poki jeszce maja na to czas.. Dziwi Was, ze chce bysmy rozwijaly sie rowniez intelektualnie?? Boze Drogi! Dziewczyny opamietajcie sie! Faktem jest jednak to,ze nie musial generalizowac: glany-brudas..widocznie na takie sie napatrzyl..:-) Ehhh.. Amanciku z Pomorza...popieram Twoj apel... Tyle jest glupich tematow na forum...a jak cos madrego ktos napisze to juz jest zle.. Pozdarwiam

Gość monnnia
boże drogi... reprezentujesz poziom amancika...

Gość smiesznyś chłopcze
piszesz, że dziewczyna MUSI być szczupła to ja Ci pwoiem jaki powinien być facet : wysoki, przystojny, dobrze zbudowany, bogaty, inteligentny (naprawde inteligentny a nie pierdolący co.ś od rzeczy byle duzo, bo to róznica, inteligencja w pierwszym znaczeniu to u was rzadkość) pracowity, wykształcony to podstawa jesteś taki ? dlaczego chłopcy o to nie dbacie ? na co czekacie? i potem marudzicie, ze jestescie samotnie albo kobioety to kurwy, bo zdradzają jak się jakiejś niedorób trafi to oczywiście, ze go bedzie zdradzac, takie prawo biologii :D ps. nie, nie jestem gruba :) wręcz przeciwnie - bardzo szczupła i mimo to jesteś dla mnie maksymalnie żałosny

Gość Boże Drogi
No nie mądre..:-) Ale...czy to źle gdy kobiety inwestuja w swoja wiedze.. Nie wystarczy byc ladną.. Nie wystarczy..

otylosc - to nie zaniedbanie nie przesadzaj ,nie kazdy moze byc szczuplym ja jestem szczupla ,ale mam szacunek do osob \"grubszych\" bywa i tak , ze dziewczyna szczupla ,a \"brzydka \" i nic nie mozna zrobic , trzeba sie zaakceptowac natomiast niejedna tezsza moze byc pieknoscia, kazdy ma inny gust i kazdy do tego podchodzi indywidualnie, mysle ze nie ma co generalizowac i ciagle sobie czegos odmawiac Ty uwazasz tak a zobacz ile tu odmiennego zdania :)

Gość Boże Drogi
Niech Ci (MONNIA) bedzie..jestem głupia..:-) hahaha

Gość monnnia
Boze drogi... kobito tu ni chodzi o inwestycje w wiedze... chodzi o to ze ten czlowiek uwaza ze ktos kto skonczyl zawodowke jest debilem... wychodzi na to ze zatem okolo nie wiem, powiedzmy 75 % ludz w wieku 40 do 55 lat to sa debile bo ukonczyli zawodowki, tak?

Gość monnnia
ale ja nie mowie ze jestes glupia :P tylko pomysl... zgadzasz sie z kims kto mowi zupelne bzdury...

Gość monnnia
zawodowka = debil to znaczy ze moj ojciec jest debilem? no ja wiem ze nie jest... glany = brudas? ... czysta jestem :p i zadbana...