Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maribel_1990

Mam pytanie do dziewzczyn........

Polecane posty

Gość Maribel_1990

Czy branie preparatów z ekstraktem ze skrzypu polnego daje jakieś widoczne efekty???Jeśli tak to,które poleciłybyście????????

Gość nie daje efektów
brałam skrzypovitę, zaczęlam drugie opakowanie, zero rezultatów biorę na włosy i paznokcie - Silice - zdecydowanie lepsza, po dwóch tyg widzę różnicę, nie wypadają tak etc zależy na co ten skrzyp chcesz brać

Gość ja biorę Revalid i jest
zdecydowanie najlepszy

Gość moniczka222
Tak! Mnie (i mojej mamie) bardzo wypadały włosy:( Zaczęłam brać wyciąg ze skrzypu z witaminami i mikrooelementami, najpierw sie wkurzałam, że nie ma żadnych efektów, ale teraz po kilku miesiacach regularnego (!!!) zażywania poprawa jest naprawdę widoczna:) Włosy praktycznie mi nie wypadają (tylko tyle, ile powinny), mam śliczne, długie mocne paznokcie-takie mam od dawien dawna-ale teraz w ogóle mi się nie łamią:) Dodam, że palę paierosy, odżywiam raczej nie regularnie i nie załuje sobie alkoholu:( Także naprawdę polecam preparaty ze skrzypem:) Jedyne, czego potrzeba to cierpliwosć i systematyczność:) Odstawiłam skrzyp na miesiac, bo biorę " vitaminer ", ale od lutego wznawiam kurację:)

Ja co jakiś czas biorę serię tabletek Merz Special i nie narzekam :) Mam bardzo mocne paznokcie, a co do włosów to efekty średnie, ale to dlatego, że są już bardzo zniszczone i nic oprócz nożyczek im chyba nie pomoże ;)

Gość bebiss
hej :) a co polecacie na cere? Na tym mi najbardziej zalezy ;) Biore Humavit,ale nie widze poprawy w stanie cery.. wlosy i paznokcie owszem,jakas poprawa jest. Ale cera- zero :( Co polecacie? :)